4 yıldır evliyim eşimle severek evlendim ama cok pişmanım.. Kaynanamla beraber oturuyorum.. Bir de oğlumuz var..Eşim cok sorumsuz.. Doğru duzgun calışmıyor.. Eve de para getirmiyor.. Para tutmayı hic bilmez.. Evliliğimizin daha 3. ayında benden bilezik istedi bana yerine koyucam dedi ben de verdim.. O aralar iş yoktu calışmıyordu.. Sonra bir gun baktım diğer bileziklerimde yok onlarï da almış goturmuş.. Sonra bir gun baktım kolyem yok.. Başka bir gun baktım yuzuğum de yok.. Soruyorum diyo yuzuğu ben almadpım dedi ben inanmadım tabi.. Aradan bayağı bir zaman gecti bana dedi beraber calışalım borclar kapansın para biriktiririz ayrı eve geceriz ben de tamam dedim.. onun icin 1 sene calıştım.. Gecen sene Ramazan ayïnda calışmadı o evde yatarken ben gidiyodum calışıyordum hamile halimle.. Ama hep boşunaymış elimdeki parayı da hep yerine koyucam ayağıyla alıyordu ama yerine koymadı.. Kısacası ona inandım guvendim hepsi boşunaymış.. Lafa soze gelince de beni beğenmez.. Cuzdanımdan bir cok kere para aldı..En son oğlumuza takılan ceyreği de goturdu soruyorum senmi aldın diye ne ceyreği ne alması sacmalama sen duşurmuşsundur bi yere diyo tabi ben inanmadım cunku artık ona karşı guven kalmadı.. Ben de artık dayanamadım geldim babamïn evine 1 bucuk aydır burdayım ona daha once de birkac defa şans verdim şimdi oğlumuz icin bir şans daha verdim.. O da 1 ay icinde ev tutacak ve bizi bundan sonra mağdur etmeyecekse.. Sizin duşunceniz nedir?
.
Eşim cok sorumsuz ve cok yalan soyluyor :(
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- Eşim cok sorumsuz ve cok yalan soyluyor :(