merhaba hanımlar,gununuz kutlu olsun.

birkac zamandır size bu konuyu acıp acmamak arasında kalmış olup icim icimi kemirdikten sonra yazıyorum lakin vereceğiniz cevaplara gore net bir karar almamı sağlayabilirsiniz cunku yaşadığım şehri değiştireceğim bu (doğduğum yere ) onun yanına gitmem veya başka bir şehirde kalabilirim bunun icin ... uzağız diye mi boyle evet yan yana iyiyiz.

uzun bir ilişkiden cıktım ardından bana her koşulda yanımda olup benim zerre uzulmememi isteyen biri ile beraberim.aynı şehirde olan ilişkimiz şuan farklı şehirlerde devam etmekte...

ilişkimizin seyri tam da bu artık birbirimizin agzından cıkacak cumleleri tahmin eder olduk galiba...
belki bana vakit ayırmıyor veya ben sevmeyi - sevilmeyi bilmiyorum aslında onu da bilmiyorum.

sabah ilk mesajı ben atarım 'gunaydın' o da buna cevap verir veya ekstra bi cumle kurar 'nasılsın ?'

sonraaa koskoca bir gun gecer gun icinde belki maksimum 24 saatli dilimde 5 dakikalık bir arama,sınırlı cumlelerden oluşan...
birkac gece mesaj ... gunun nasıl gecti. bes dakika surmez o da...

cocukca mı takıldığım şey , yoksa 30 yaşlarına gelecek bir ciftin birbirini tanıması adına yetersiz mi beni duşunduruyor.bahanesi telefon sevmiyorumdur. gece ararım nasıl olduğunu sorarım sana zaten bu verdiği cevap...gun icinde merak ediyorum ama ben de ... ama ilişkinin başında kendini bu şekilde anlatmadı veya ben boyle anlamamıştım.

kadınız ilgi bekliyoruz.duşunulmek,onemsenmek istiyorum.galiba bu bana yeterli gelmiyor...

hayatım boyunca ben sağlıklı duzgun ilişki kuramadım geriye donup baktığımda .hep sorunlu insanları cekmişim. nasıl doğru ilişki yurutulur bilmiyorum belki de...

ama artık eğitimini tamamlamış , işini gucunu almış , duzenini oturtmuş bir kadın olarak nokta atışı yapmak istiyorum. cok mu bu yine mi gol değil demek yerine elbette her şey eş demek değil bunun da bilincindeyim.

sen ilgilen , sen sor diyeceklere sesleniyorum ; ben trip atan , şımarık cocuk gibi davranan biri değilim her dakika ilgi diye beklemiyorum.dunya telaşı icinde kaybolup giderken gun icinde mutlu olmak- mutlu etmek isterim, ben bunları yapıyorum veya yaptığımı duşunuyorum.

cok yakın zamanda iki olayımız oldu ; yine tum gun bir gunaydın bir iki dakikalık kendisine bir şey soyleyip kapatmanın ardından ... koskoca bir gun devirdik beni arayacağını soyledi.bense bekledim sebat icindeeeee sonra sıramı başkası aldı iki saat biri ile konuşuyor be kardeşim sıra benimdi neymiş cok yakın arkadaşıymış. soyle o zaman dionee arkadaşımla konusup doneceğim.tam bana zaman ayırmanı beklediğim o an başkasına vakit ayırma artık... neymiş bana musait değilim diyorsa ben neden diye sormayacakmışım.

gecen konuştuğumuzda da tatil zamanı calıştığı icin 'saat kacta geldin' diye sorduğumda sakınnn banaaaa saat sormaaaa,hesap sormaya bağladı ' bense laf olsun diye sordum tatili ziyan oldu diye ...

neymiş bana hesap vermezmiş , deli mi ne hesap kimse kimseye vermez ama danışmak , paylaşmak cok ayrı bunu duşunuyorum.

bu arada seni sevmiyor olsam senle goruşmem diyor cunku artık bunu sorgular oldum.seviyormuşş
cocukca her dakika ilgi istemiyorum ama gun icinde duşunulmek ... stresli bir işe sahibiz kendi hayatımızın icindeki stresler bir yana bunlardan uzaklaşmak ...
eğlenceliyimde,sorun yaratan , trip atan biri de değilim ama neden bu ilişki bu kadar sınırlı...aynı sehirde olsak bunlar sorun değil uzaktayken de ben mi abartıyorum , ben sevmeyi mi bilmiyorum.