Merhaba arkadaşlar, fikrinize ihtiyacım var. 5 senedir evliyim. Cok uzatmadan acıklayıcı bir şekilde yazmaya calışıcam. Eşimle evlendiğimizden beri buyuk kavgalarımız oldu daha doğrusu her evde tartışma konusu olabilecek şeyler bizim evde buyuk kavgalar halinde gercekleşti. Yani birbirimizi baya hırpaladık yıprattık. İşsizlik surecleri, hamilelik derken her şey ust uste geldi. Ama yine de birbirimize bağlıydık sorunları halletmeye calışıyorduk. Bir gun bana mutsuz olduğunu soğuduğunu soyledi ve o zamandan beri uzaklaştı. ailelerimizde kalıyoruz. cocuğunu bile doğru duzgun aramıyor. surekli biriyle telefonda konuşuyor. Aileler benim yanımda herkes evliliğinize sahip cıkın diyor bi ara yanaşır gibi oldu şimdi yine vazgecti. Cocuğum hep onu soruyor benim elimi kolumu bu bağlıyor. Senden soğudum sevmiyorum diyor o adam gitti başka biri geldi. En sonunda tamam dedim ben cocuğumla evimizde kalayım sana hesap sormıcam naparsan yap dedim. Şimdilik okey dedi bu durumda boşanmayı rafa kaldırdık. Ama boşanmak istediğini defalarca soyledi. Ben evde cocuğumla durup onun başkasıyla konuşmasına goz yumabilir miyim bilmiyorum. Ya da sabır mı etmem gerekiyor? Evliliğime sahip mi cıkayım yoksa bi sure daha duzelir mi diye beklim mi? Neden ikilemde kalıyorum biliyor musunuz? Herkes diyor ki biz de ne sureclerden gectik evlilik hemen vazgecilecek bi kurum değil. Benim gururum da bi yere kadar kaldıracak. Fikir veriri misiniz arkadaşlar