Guncelleme : 14. Sayfa da
Kızlar yalvarıyorum bana bi akıl verin başım catlamak uzere. 3 yıllık evliyim eşimle aramız cok iyi normal karı koca ilişkisi. Sever iltifat eder sevdiğini soyler sarılır beni cok sever. Ama bazen oyle cekilmez oluyor ki alıp başımı gidesim geliyor ama olmuyor işte olmuyor. Mesela bi ornek vereyim ;
Halk eğitim de bi kursa yazılmıştım bugun gitmem gerekiyordu. Dun soyledim ona gidecem diye tmm dedi. Bugun hazırlanmışum cıktım asansoru beklerken mesaj attım ona ben cıktım haberin olsun diye. Aradı beni hayır gitme dedi. ben şokk. Hazırım cıkmışım dedim nereye gitme neden dedim yok gitme dedi oyle bi kac dakka tartıştık sinirden girdim eve ağladım. Sakinleşince Aradım onu ne oldu iyi misin dedm nie gitmememi istemiyorsun dun ne konuştuk dedim bi saate gelirim ben seni bırakırım dedi. E bunu baştan soyleseydin ya dedim nie gitme diye tavır koyuyorsun tartışmaya yer mi arıyorsun dedim yok dedi. Neyse bekledim bekledim gelmedi. Yine aradım kurs kacta bitecek dedi 12 de dedim o zmn 11 de gelirim dedi e gitmenin ne anlamı kaldı o zmn gitmeyeyim dedim tmm gitme dedi kapattı telefonu Aradım aradım en az 10 defa acmıyor. Sinirden yine oturduo ağladım. Az once aramış nasılsın cnm diyor. Nasıl olayım sence dedim bilmem dedi.
Napıyırusn dedi dersin ne soyle dedim tmm neyse hadi grşrz diyor yine oturdum ağlıyorum cok belli etmese de kıskanc olduğunu biliyorum acaba ondan mj boyle davranıyor. Haber vermeden git diyeceksinz ama oyle de olmuyor yetiştirilme tarzı boyle olunca insan cesaret edemiyor. Kusmeler tripler de işe yaramıyor. Yalvarırım akıl verin aklım başımda deil toplayamıyorum kendimi. Yediremiyorum kendime. Cesaretli yetişemedim ki cesaretli davranayım olmuyor işte kole gibi olmak istemiyorum. Hemcinslerimden yardım istemek geldi aklıma sadece. Nasıl davranmam gerektiği soyleyin bana yalvaroyrm. Sağlıklı duşunemiyorum. Şimdiden anlayışlı yaklaşan herkese teşekkur ederim