Kızlar iyi geceler hepinize
Yine ben.
İlişki konusunda yeteneğim yok benim bunu anladım. Beni cok beğeneni de cok ilgilisini de orta seviyesini de hepsini aynı ilgisizlik duzeyine getirmeyi başarıyorum. Hepsinin ortak cumlesi senden bana karşı hic adım yok. Cok soğuksun ben sana adım atamıyorum vs vs.
Ben anlamıyorum icimde savaş verirken dışarıya nasıl soğuk duruyorum. Mesela bugun bana 2 hafta falan once acılan arkadaşıma (flort diyemiyorum cunku ona henuz inanmadığımı soyledim, o da care zaman bakalım ne olacağız dedi) onu kıskandığım icin atmamam gereken bir mesaj attım. Halbuki cok yanlış bir şeydi. Hem hakkım yok henuz hem de onun aklında yoksa bile aklına getirdim o kişiyi.
Bu ara ben memleketime geldim beni sabahın 8inde otogara kadar bırakmıştı sağolsun.
5 gun falan oluyor ama biz goruşemiyoruz bile. Ben ordayken her gun goruşurduk. İlk aradığında acamadım saatler sonra mesajla dondum bana online olmasına rağmen hemen cevap yazmadı yarım saat falan sonra yazdı. Mesajları hep kısa tutuyor zaten artık. İlla telefon ya da yuzyuze goruşme taraftarı. 2 gun sonra yine aradığında pek musait değildim az surdu konuşmamız ama onun da işi vardı zaten diye gonul rahatlığıyla kapadım. Dun de ben kıskanc ama biraz da dalga modlu bir mesaj attım. Hic muhabbet etmedik. Acmıyor muhabbet.
Halbuki gecen hafta tartışıp tamam konuşmayalım dediğimizde onu sildim hayatımdan ertesi gun hemen pişman oldu seni gorunce cok değişik hissettim gormeden konuşmak kolaymış, sensiz mutsuz oluyorum ben. Ne istersen oyle olacak madem huzursuz oluyoruz tarzında konuştu zorla affettirdi kendini.
Aradan 1 hafta gecti gecmedi ne bu ilgisizlik diyemiyorum.
Bir kızın ustune gitmeyi doğru bulmuyormuş beyimiz oyle dedi arkadaş ortamındayken.
Neyse uzattım. Yani sorun şu beni beğendiğini soyleyen hoşlandığını farklı hissettiğini soyleyen bunun icin bir bucuk aydır cabalayan insan niye bana acıldıktan sonra kendini geri cekti. Gurur mu yapıyor taktik mi yoksa dengesiz mi. Duşunmekten yoruldum. Ben kendisini normalde evet beğenmemiştim ama saf komik geldi başta ve de ilgisi iltifatları vs derken duşunur oldum. Bir de kıskandırma taktiği yaptı acık acık itiraf da etti beni iyice kendine cekti o ara. Şimdi ise sanki beni takmıyor gibi gosteriyor ya da gercekten takmıyor. Valla cozemedim ben. Ne yapmalıyım takma diyeceksiniz ama takıyorum. En fazla takmıyor gibi gosterebilirim başka da bir şey yapamıyorum.
Taktik mi ben mi beceriksizim?
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Taktik mi ben mi beceriksizim?