Merhaba kk'nin guzel kadınları. Eşimin iş yerinde bayan arkadaşı var ve ben bu kadınla surekli goruşuyorum kendisini cok seviyorum o da beni cok seviyor biliyorum. Bu akşam onunla kız kıza dışarı cıkmaya karar verdik. Evlerinin onunde buluştuk ama yağmur yağmaya başlayınca eşini arayıp bize şemsiye getirmesini istedi.Neyse kapının onunde bekledik eşi şemsiyeyi getirdi. ADını daha once cok duydum ama ilk defa yuz yuze geldik Bu vesileyle tanıştık adamla yaş olarak benden bayan buyuk biri eşimle tanışıyor ve aynı mesleği yapıyorlar.Neyse şemsiyeyi alıp ayrıldık adamdan. 3 saat falan gezdik. Sonra herkes evine dağıldı. Gece bi baktım adam bana mj atmış ben cok rahatsız oldum. Konuşmaları yazıyorum.

[Adam] Kusuruma bakma teli guncellerken oldu. Diloş ile teli değişince karmaşa oldu. Mail adresi ve rehber meselesi. Ozur dilerim rahatsız ettim. Kendisine izahı zor olur. HoşcakalAramızda...
Eşine selamlar.
Veya yanlış anlar selam soyleme...
Kusuruma bakma.

[05/05 23:26] Adaduru: Yok abi onemli değil

[05/05 23:27] Adaduru: Aleykum selam yanlış anlamaz olur mu oyle şey

[05/05 23:27] Adaduru: Soylemem abi iyi geceler

[Adam] Teşekkurler tel değişince guncellerken gariplik oldu kusuruma bakma

[05/05 23:30] Adaduru: Onemli değil abi olur oyle şeyler

[Adam] : Bayanları sen daha iyi bilirsin caktırma,

[05/05 23:31] Adaduru: Soylenecek kadar onemli birşey değil abi. Sorun yok

[Adam] Bu arada siz iyi ciftsiniz maşallah.

[05/05 23:32] Adaduru: Benle diloş abla mi

[Adam]Evet

[Adam] Kastım bu değildi

[05/05 23:33] Adaduru: Cok seviyorum ben dilek ablami. Onu tanıdığım icin cok şanslıyım

[Adam]Ama
Oyle olsun...
Dilek ablan uykularda...

[05/05 23:34] Adaduru: Kastınız neydi anlamadım?

[05/05 23:35] Adaduru: Evet gec oldu bende uyuyacagim iyi geceler

[Adam] Evlilik ile ilgili. Senin adına her şey guzel olur umarım.

[05/05 23:36] Adaduru: Evet allah'a şukurler olsun cok guzel bi evliliğim var. Allah herkese sağlıklı huzurlu omurler nasip etsin

[Adam] Henuz gencsiniz oturur.

[05/05 23:36] Adaduru: Tşk ederim

[Adam] Amin.

[05/05 23:37] Adaduru: Allaha emanet olun iyi geceler

[Adam]Sana da.
Yazışmalar bunlar ben yarın eşime gostereceğim hepsini ama yine de icim bi huzursuz. Yalan soylediğini biliyorum Diloş ablamla telefonu değiştirmediler gecen gun yeni telefon aldı Diloş abla. Sizce huzursuz olmakta haklı miyim