Merhaba arkadaşlar uzun suredir aklımda olan bir sorun sizlerinde fikirlerini almak istedim .
1.5 yillik evliyim , Eşim bana cok değer verir ayni zamanda benim anne babama ve kardeslerime de , benimle cok ilgilenir benimle gercekten vakit gecirir ailesi ve arkadaşları bir kenara bana yani bize vakit ayırır coğu şey den de feragat eder allah razı olsun . Ama eşimin akrabaları ve cevresi surekli ona "sende hanım kız oldun surekli onun yanındasın ne bu boyle " şeklinde tepki vermişler. Kayınpederim kocama surekli ne bu surekli gidiyorsun eşinin anne ve babasının yanına diye sitem etmiş . Kocamin benim memleketime (eskişehire) gidip orada iş kurma niyeti var , buna bile tepki gosterip sen anne babanı bırakıp nereye gidiyorsun biraz bize yararin dokunsun vs diye soylenmişler. Yani neden kocama bu şekilde tepki gosteriyorlar bilmiyorum. Eşimin benimle ilgilenmesi bize vakit ayırması bizim ileriki hayatimiz icin bir plan ve gelecek yapmasi neden insanları bu kadar rahatsız ediyor ki yaptığı yanlış bir şey mi ?
Sorun eşimde mi cevresi mi
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Sorun eşimde mi cevresi mi