Ah alan mutlu olur mu ?
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Ah alan mutlu olur mu ?
-
03-10-2022, 01:29:15Herkese iyi akşamlar bundan tam 5 ay once sevgilimden ayrıldığım icin buraya konu acmıştım.İlgisiz olduğu , bazı konularda guvenimi kırdığı ve dış gorunuşumu eleştirdiği icin terketmiştim ama medeni bir şekilde birbirimize hakkımızı helal ederek ayrıldık.5 ay sonra ben terkettiğim halde cok pişman olduğunu değerimi anladığını soyleyerek geri dondu.Değişeceğine dair sozler verdi. Maalesef bende sevdiğim icin ve sonradan niye denemedim diye pişman olmamak icin bir şans daha verdim.Biliyorum hatalıyım. Ve barıştık.Ama sadece 3 gun iyi davrandı daha sonra mesaj attı ve ayrılmak istediğini soyledi.Beni o kadar inandırdı ki , sonra telefonda konuştuk ve ben cok kotu oldum .Resmen beni kandırdı , oyle bir canım acıdıki kalbim yerinden cıkacak sandım.Bu yuzden o etmesine rağmen ben hakkımı helal edemedim.Hatta ah ettim cok canım yandı cunku.Sizce pişman olur mu ilerde.Yanlış anlaşılma olması asla geri donmesini istemiyorum sadece bunu nasıl yaptım diye uzulsun istiyorum.İlk ayrılığımızda yaptıklarını affettim ama bu sefer beceremedim.Umit verip sonra kırmak insanı cok yaralıyor.Cevaplayan herkese cok teşekkurler. Guncelleme : Şimdi mesaj attım hakkımı helal ettimZaten bi hakkım varsa ilahi adalet tecelli eder.Kimsenin mutsuzluğu beni mutlı etmeyecek cunku.Şimdi onume bakma zamanı umarım bir daha boyle bir hataya duşmem.Uzulecek mi pişman olacak mı diye duşunmek yerine kendi hayatımı yaşamaya devam .