Yine ağlayarak yaxıyorum size anlatabileceğim başka kimsem yok . Birilerinin karşımda yazdıklarımı okuması uzulme gecer demesi bile biraz iyi geliyor .

Yine ağlıyorum yine .

Bu sefer de olmadı . Yine olmadı . Yine kocaman kocaman hayal kırıklıkları kaldı yanıma . Hayatım asla yoluna girmiyor . Beni teselli etsin diye hayatıma soktuklarım icine edip daha da beter edip gidiyor .
3 4 ay once biriyle konuşuyordum . Başta ilgiliydi beni kendine bağladı ve gitti . Zaten berbat olan ruh halim yeniden coktu .

Ve bugun , hayatıma aldığım başka biri tarafından yine umut verilip terk edildim . Artık dunyaya yaşanacak yer olarak bakamıyorum . Hic umudum kalmadı .

Gozlerimin yaşından ekranı bile net goremiyorum duraksayarak tek tek baıyorum harflere .

Nefret ediyorum artık her şeyden ve herkesten . Taş kalpli de olamıyorum kimseyi asla sevemem de diyemiyorum . Biliyorum aptal kafam yine sevecek . Biliyorum yine ağlayacağım . Ben artık bıktım bu hayatımdan . Ne manası var yaşamamın . Hep husran hep bitiklik . Dışarıdaki mutlu insanlar her şeyi hakediyor ben ne yaptım bu dunyaya da bana biraz mutluluk vermiyor

Ne yaptım hırsızlık mı etttim iftira mı ettim hak mı yedim naptım da diğerleri mutlu olurken ben surekli ağlıyorum .

Ben bıktım artık . Gecmiyor.

Umidim de yok hayalim de yok . Kurmayacağım da artık . Lanet olsun ki .