Yer değişikliği iyi gelir mi yaşayan hanımlar yardım
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Yer değişikliği iyi gelir mi yaşayan hanımlar yardım
-
03-10-2022, 01:24:09Merhabalar onceki konularımda boşanma surecimi anlatmıştım 2 yıl oluyor boşanalı. Herşey rayına girdi cok şukur travmalar bir bir atlatıldı. Ama yardım isteyeceğim bir konu var. Boşandıktan sonra ailemin yanına dondum ben calışıyorum ailemde oyle hepimiz işinde gucundeyiz cok kucuk bir ilcede yaşıyoruz ailem her konuda arkamda durdu cok destekler sağolsunlar. Cocuğum olmadığı icin bu hayatıma adapte olmam daha kolay oldu aileminde yardımıyla. Fakat bilenler bilir birşeyler eksik. Burda yaşamak beni tatmin etmez oldu ayrıca kucuk yer illa ki dedikoduyla bunaltıyor insanı. Bir kacış veya kendimi yeniden bulmak icin burdan gitmek istiyorum aklımda istanbul var tayin isteyebilirim. Boyle bir durum yaşayan varsa onumdeki surec beni nasıl etkiler yani istanbul uyum sorunu yalnızlık endişesi bunlar beni cok duşunduruyor. Fikirlerinizi merak ediyorum. Benim icin iyi olup olmayacağını bir turlu kestiremiyorum belki tecrube edenler olmuştur. 27 yaşında yeni bir hayat. Aklımda hep bu soru