Merhaba arkadaşlar. Desteğe ihtiyacım var ben de mantık evliliği yapanlardanım ve mecbur kaldım buna cunku ailem sorunluydu ve uzerimde evlenmem icin baskı vardı o ya da başkasıyla yani bilirsiniz belli yaşa gelince evlen git der gibi.. Eşimle mutsuzum onu ilk gorduğumde cok efendi geldi bana dışarıya karşı halen oyledir sorunum şu ki bu adam bana saygı duymuyor beni eşi gibi gormuyor ikimizde belki bşrbirimizi fazla sevmiyoruz ama inanın ki hep ben caba gosteriyorum hep ben gider sarılırım operim yanaklarından kıymetimi bilmiyor herşeye kanat ediyorum yine de yaranamıyorum dun gece dedim ki sevmediğin biriyle devam etmek zorunda olduğun icin benle evlisin değil mi dedim eh devam etmeliyim dedi yani evet ama devam etmek zorundayım dedi bu adamla bir omur gecirmek zor elaleme karşı cok comrrt bana cimri bir de corbayı kendine fazla koymuşsunun tasasını bile yapar bana ruhum yoruldu icimden bişey yapmak gelmiyor ama ailem de cahil napıcam bilmiyorum evlilik boyle olmaz sabah benimle birlikte olmakitedi ve istemediğimi soyledim bu 2. Kez oluyor soğudum adamdan mesela alışveriş yapayım derim sen işini bilirsin der hemen kendini koyar benimde ustumde başımda yok v.s artık yoruldum 2014 ten beri evliyiz ama doğru duzgun Hic muglu anım yok eve gelir ya tv ya pc ya da telefon benim yuzume bile bakmaz zor dostum zor bu adamla cok zor