Merhaba hanımlar hayırlı ramazanlar.
Onceki konumdan bilenler bilir, eskiden eşim benimle evlenip avrupaya gelince burun kıvıranlar olmuştu(eşim işci diye,ama kendilerinden daha rahat yaşıyoruz ya neyse).

Kaynım epeydir işsiz. 2 cocuğu var.Ankara ve cevresinde iş bulamamış.Eşime sordu oralarda bana iş varmı diye.
Anladığım kadarıyla turist olarak gelip 3 ay gizlice calışıp gidecekmiş.
Eşim peyzaj bahce duzenlemeyle uğraşıyor(kısmen inşaatda işin icine girebilir).
Ancak anlamadığım şu, turkiyede bu branşta hic mi iş yok?
Kaynım gelirse o halde bizimle kalır cunku başka akrabaları yok.
Bir yatak odası ve 2 cocuğumun paylaştığı bir cocuk odası var.
Kaynım genel olarak zor bir insan, cabuk kırıcı olan, kadındır susacak gibi bir "dunya"goruşune sahip.
Bize gelirse ona biz farkli gelebiliriz, gerginlik veya eşimi doldurma gibi girişimler sizce cikarmı?
Dolduruşdan ziyade.."sende amma genişsin karın zırt pırt cikiyo giriyo eve"gibisinden istenmeyen yorumlar...

Gorumcem ile goruştuk onun haberi yokmuş bundan. Şaşkindi. Abim iş bulamıyo değil aramiyo secici dedi.
Bende isterim rızıkları bol olsun, ama kaynım eşim gibi bir insan değil ki idare edebileyim ayrıcada yemek konusunda secici. Yapabilecegi yorumlar beni etkileyebilir. Belkide cok iyi geciniriz bilemedim.
Nolacak peki cocukları karısı orada,abinde burada 3 ay calisip gidecekmi dedim eşime. Yoksa diger turlu burda yasayacaklarını sanmam.

Guya 2 bin euro kazansa bile 3 ayda 6 bin yaparmış buda trde iyi para edermiş filan. Oh iyi dedim trdeki her issiz gelsin kacak calışsın memlekette başka akıllı yok zaten dedim bizde zor duruma duşelim.

Sizlerle dertleşip, ne duşunmem yapmam gerek bununla ilgili tavsiye almaya geldim.