Kızlar duğunumden yaklaşık 1 yıl once hem eltim hem gorumcelerimle baya buyuk bir kavga ettim. Kavgada buyuk hata benim gibi geliyor cok cocukca ve fevri davrandım ama onlar da sutten cıkmış ak kaşık değiller. Bizim bu durumumuz yuzunden eşim kardeşleriyle konuşmuyor. Ve ben kendimi cok kotu hissediyorum. Kardeşlerin arasına giren kotu kadın gibi. Ama hic bir şey duzelmez gibi geliyor . Yaşadığım dunyanın en varoş en basit kavgasını anlatacağım şimdi yapılabilecek bir şey var mı ya da kim gercekten suclu ben sağlıklı bakamıyorum cunku
Aslında her şey şu lanet İnstagram yuzunden başladı . Eltim eğitim seviyesi duşuk kendi kendi halinde bir kadın. İnstagramda surekli eşiyle mesajlarını evdeki abidik gubidik hallerini videolarını paylaşıyordu. Bu da benim hic hoşuma gitmediği icin onun paylaştığı şeyleri beğenmeme kararı aldım. Ben bunun fotoğraflarını beğenmiyordum yaklaşık 1 aydır. Ve şoyle bir hikaye paylaştı. Butun hikayelerimi izleyen ama fotoğraflarımı beğenmeyen kişi senin farkındayım bu kadar kıskanc fesat haset olmasan keşke .
Bunu benim icin yazdığına adım gibi emindim listesinde 50-60 kişi var zaten .
Neyse benim şarteller attı . Eltim cok yazım hatası yapan biri paylaştığı gonderide yazım hatası yaptı bir suru ben de doğrusunu yazdım kendi hikayemde paylaştım . Bunun uzerine beni instagramdan silmiş engellemiş .
İşte bu nokta benim durmam gereken noktaydı bana gore ama ben durur muyum . Mesaj attım seninle arkadaş olmak istemiştim ama yanılmışım sen zaten benim arkadaş olabileceğim seviyede biri değilsin beni sevmeyebilirsin ama bana saygı duymak zorundasın diye.
Yarım saat sonra iki gorumcemde beni aradı . Eltim onların yanındaymış her şeyi anlatmış . Sen kendini ne sanıyorsun salak aptal sen kimsin bir halt sanma kendini o sana yazmamıştı o lafları falan ama nasıl eltimi savunuyorlar sen daha aileye girmedin bile onunla bizim bi yaşanmışlığımız var tabi onu savunucaz falan . Hakaret ettiler bir suru.
Dedim şikayet edicem sizi. Kapattık oyle onlar da beni silmiş engellemiş instagramdan .
Nişanlımı aradım anlattım her şeyi . O da gorumcemi aramış siz niye karışıyorsunuz sorunları varsa kendi halletsinler falan demiş. Gorumcem de sen o kızı savunuyorsan benim gibi kardeşin yok olsen de gebersen de umrumda değil demiş
Bu olay olduğunda biz nişanlıydık. Duğunumuze geldiler sahneden tarafa bile bakmadan. Bir kere de hastaneye eşimi ziyarete geldiler ameliyat olduğu icin . Hic konuşmadan gittiler
Ben bu durumu cok kafama takıyorum
Kendimden cok eşimin kardeşleriyle kus olması canımı sıkıyor
Sonra kinleniyorum el kızı icin oz kardeşlerini sildiler diyorum ne kıymetliymiş bu eltim ya ben anlamadım
Gorduğunuz gibi ben de cok hatalar yaptım ama onlar başlattı ben yapım gereği asla altta kalamıyorum : cok cirkin şeyler yaşandı geri donuşu olur mu bilmem ama ben kendimi suclu goremiyorum ki bir adım atayım / birleşip beni ezmeleri hakaret etmeleri cok zoruma gitti .
Kayınvalideme gidince bekar gorumcemle karşılaşılıyoruz goz goze bile gelmiyoruz . Bilmiyorum ki nasıl bu hale geldik ne kadar boyle gider . Kayınvalidem de cok uzuluyor ama bana karşı bir tavır değişikliği yok
Elti gorumce falan filan ...
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Elti gorumce falan filan ...