Kızlar uzun zamandr burdayım yazıyorum anlatıyorum rahatlıyorum kmseye bisey anlatılmıyor aileye bile hemen herseyi abartıyorlar ve buyutuyorlar cunku

hepinize teşekkurler en baştan

Oncelikle uc senedir evliyim bir tane dunya guzeli kzıım var eşimle severek isteyerek evlendim niaşnlıyen basta hersey superdi maddi manevi harikaydı ailesi braz ailemle anlasamadı ama cozduk gbi smdi pek konusmuyorlar oda deil mesele mesele su an eşimin kendi emlak işi vardı buyuk bir dukkanı vardı babası aşırı derecede işlerine karısıyordu ve eşimi hep yonlendiriyordu kazandıklarınıda eşim kendi birikimi yapmıyor ailesi ile har vurup harman savurdu defalarca iyi para kazanıyorsun biriktir bak evlencez dedim ama hic dnlemedi velhasıl ekonomik krizden işi battı dukkan kapandı ev araba satıldı br suru mal mulk hepsi kayıp oldu gitti !! Eşim cok uzuldu ben hep destek oldum beraber hallederiz dedim uzulme dedim bi kac iş daha yapdı ama tutunamadı neyse ben cok kafaya takdım ama evlendim evlendik kor topal( ben memurum bu arada) defalarca maddi sorun yasadık ama hallettik ben evi gecindrdim sorun deil dedim aylarca esim hic bsey kazanamadı babası ailesi tabi bu esnada ortadan eli ayagı cekti para varken iyiydi yok olunca kmse nabıyorsunuz demedi ! Neyse gecen sene yine işleri duzeldi duze cıkdık derken bu snee gene bozuldu ekonomi yzuunden malum ;( ve eşim artık bıkdı ben memurluk istiyorum dıye kpss ye grdi belediye zabıta alımına basvurdu olmadı smdi bekcilige basvurdu sonuc ne olucak blmıyorum ama ben esimden artık emin deilim kazanamayacagını dusunuyorum

tabi bu surecte kpederim esimi sırekli seni torpille işe sokucam diye oyaladı durdu !! Benim itelemem le b yerlere basvurdu eşim ! Cocukken laylaylom buyumuş biri uni mezunuda deil saglam bi iş istiyor goya ama bir adım dahi atmıyor onun adına ben basvuru yapıyorum ozelde şoforluk bakıyorum ama iş yok varsada eşim begenmiyor yok parası az yok ben gdemem blmem ne ayyyy cok sıkıldım kzlar asla işte seviyeyi ozelmiş kamuymus dert etmedim helaliyle kazansın yeter dedim ama cok yorulmusum

yarını dusunmekten eşimin işiini dusunmekten ve yaşı oldu 29 artık cogu kamu alımlarıda 30 yaş altı istiyor kpssden 65 anca aldı

ben cok ama cok yoruldum itelemekten eşimi, gelecegimi kara kara duşunuyorum

hergun ruyalarıma giriyor kaygılarım

cunku eşim benm kdr asla umursamıyor !! Basta hatamı yaptım dıyorum artık nasıl davranmakıyım herseyden sogudum eşim le konusuyorum anca bkle dıyor bkledimde aylarca bsey oldugu yok napmalıyım artık