4 yıldır evliyim.. Bir oğlumuz var.. Kaynanamla oturuyodum.. Eşim daha evliliğimizin 3. ayında benden bir bilezik istedi.. Bana yerine koyucam dedi ben de verdim..Sonra bir gun baktım diğer bileziklerimde yok onları da almış goturmuş. Bunları yapmasına rağmen sustum kimseye anlatmadım belki kimse duymadan yerine koyar diye.. Ama ne kadar yanlış yaptığımın farkına vardım..Hicbirini de yapmadı.. Kolyemi ve yuzuğumu de oyle goturdu.. Aradan bayağı zaman gecti..Onun icin onunla beraber aynı yerde 1 sene calıştım.. Borclarını oder para biriktirip ayrı eve geceriz diye.. Ama ne para biriktirmesi benim elimdeki parayı da alıyordu yerine koyucam ayağıyla.. Ben vermek istemediğim zaman da bana destek olmayacaksan sen ne icin calışıyorsun diyordu ben de veriyordum..Ama onları da yerine koymadı.. Ben gecen sene Ramazan ayında hamile halimle calışırken o evde yatıyordu.. Bana evleneceğimiz zaman 2 sene icinde ayrı eve geceriz diyordu 4 sene oldu adamda hicbir caba yok.. En son oğlumun ceyreğini de alıp goturdu.. Soruyorum niye cocuğun ceyreğini aldın.. Bana diyoki ne ceyreği ne alması sen duşurmuşsundur.. Hey Allahım yaa..En son bunu da yaptı.. Sonra ben de bıraktım geldim babamın evine.. 2 aydır burdayım.. Ona oğlumuz icin 1 şans daha verdim.. O da 1 ay icinde ev tutup adam olup bizi bundan sonra mağdur etmeyecekse.. Sizce ne yapmalıyım?