Arkadaşlar herkese iyi geceler.
Gorumcem ile alışverişe cıkmıştık. Yegenlerine hediye alacağını soyledi. Beğendik birşeyler. Neyse maaşım yatınca alırım falan dedi ama bana hic teklif etmedi. Erkek cocuklarına gore birşeyler bakti..
Neden beklenti icerisinde olduğumu anlatayım.
1-)Yavrumun bir orjinal ayakkabısını kaybetti ( elindeydi yuruyorduk duşurduğunu farketmemiş), birini onlarda unutmuştum kirli camaşırlarının icine karışmış makineye atmış farkermemiş , makinede yırtılmış. İki tanesi ortalama olarak 350 TL ayakkabı kaybına uğrattı ( ikisinide benim ailem hediye etmişti.)
2-) akulu arabasında cocuğumu oynatıyordu binmeye calışırken yuklendiği icin kapısını kırdı (kocaman kız evet 57 kilo)
3-) yine kızıma hediye gelen bir kumbara vardı alcı, ona bakmak isterken duşurdu kirildi.
4-) yavrumun kazağının etiketini kesmek isterken kazagin ensesini kesti. Marka bir urundu ve pahalı
Kızlar benim durumum bunları almaya musait değil bunlar hediye olan şeyler. Eşimin tarafından bize bir iki parca dışında hediye gelmedi. Gelende uygun yolluydu. Cunku onlarda pahalı şeyler almaya cok musait değiller daha doğrusu birazda cimriler.
Artı olarak gorumcem ile aram cok iyidir her gun bende sohbet muhabbet ederiz. Surekli benden giyinir zaten afedersiniz marka bir ayakkabım uzun zamandır onda.( Oda hediyeydi eski biraz ama hala yeni duruyor ve taş gibi )
Hep cok tesekkur eder iyi ki varsinlar havada ucuşur. Evimi temizlerken gorunce yardıma gelir , bazen kendi dağınıklık gorunce toplar. Kardeş gibidir yani. Bir kere yeğenime hediye almak istiyorum ne alayım dedi, onda da ilk maaşını alacaktı sonraki aylarda alırsın kendi ihtiyaclarını gor demiştim, bir daha tık yok.
Kıskandım mi bilmiyorum cok zoruma gitti. Normalde başkasına birşey aldığında sorun etmedim, verdiği zararları buyutmedim. ama eltimin cocuklarına bakınca bozuldum. Ben dayanamıyorum yuzune vurmak istiyorum , nasıl soyleyebilirim boyle şeyleri soylemek hic mizacima uygun değildir. Verdiği zararlar yuksek , istemem yanlış mı?
Eltimi mi kıskanıyorum ?
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Eltimi mi kıskanıyorum ?