Fark Etmeden Bağlanmışım..
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Fark Etmeden Bağlanmışım..
-
03-10-2022, 01:21:31Merhaba KK'nın guzel kadınları,oncelikle hepinizin anneler gununu kutluyorum.Anne olmak icin illa kişinin cocuğunun olmasına gerek yok,anneliği yureğinde hisseden her kadın annedir.Şimdi sorunuma gelecek olursam benim sanaldan tanıştığım biri var demiştim,hic birbrimizi gormeden 1 yıl konuştuk resmen.Wpden konuşuyorduk,instagram hesaplarında birbirimizi ekledik.Bir konumda yaşadığım yere gelip beni gormediğini soylemiştim.Şimdi bu kişiyle konuşmuyoruz.Bana son gunlerde cok soğuk davranıyordu.Sadece gunaydın ve iyi gecelerden oluşan mesajlar atıyordu.Eskiden gun icinde kac defa ne yapıyorsun,nasılsın,nerdesin 40 defa sorardı neredeyse.Bir cafede calışıyor,sanırım oradan birini buldu ve bulduğu andan itibarende bana mesafeli davranmaya başladı.Bugun konuştuk ve ben bitirdim.Boyle bir arkadaşlık istemediğimi falan soyledim.Bir kez daha bitirmek istemiştim,o zaman ağlamıştı.Kıyamamıştım.Şimdi soylediğimde hicbir tepki vermedi.Sadece sen olsan da olmasan da seni seveceğim dedi.Bana tekrar yazar mısın falan dedi.Sanırım her ihtimale karşı beni cebinde tutmaya calışıyor.Ben bu 1 yıllık surecte fark etmeden ona bağlanmışım,şu an icim acıyor.Kotu oluyorum.