Hayırlı ramazanlar sevgili kk nin mukemmel kadınları
Sadece dertleşmek akıl almak istiyorum.Okuyanlara şimdiden teşekkur ederim.
ben emzirdiğim icin oruc tutamıyorum tutmuyorum değil tutamıyorum zira cok zorlanıyorum bunu konu ile alakalı olduğu icin soyledim.sahurda sadece eşim yiyor. Oğlum biraz gec uyuyor ve gece cok uyanıyor diye mi yoksa gun boyu beni yorduklari icin mi bilmiyorum ama saati kurduğum ve eşim seslendiği halde sahura kalkıp eşime masa kuramiyorum. İnanın seslendiğini veya alarmi hatırlamıyorum bile . İki gun boyle oldu ve ben uyanmadigim yani uyanamadigim icin eşim hazırlayıp kendisi yemiş. Sabah işe giderken beni uyandırıp kızdı . Gece o kadar seslenmeme rağmen kalkmıyosun diyor, bunun bilincli olmadığını soyluyorum ama banane kalkmak zorundasin diyor. Vallahi duymuyorum yoksa neden kalkmiyim ki.
Cocuklar dan once sinek kanadına uyanan biriydim ama şimdi durum boyle ve eşim bu sahur meselesi yuzunden zehir ediyor hayatı . Ne iftar da doyuyorum ne sahurda diyor bide
ki iki ceşit yemeğimi corba salata mi herşeyi yaparım . Dun gece yatmadan gelip "bu gece de uyanmazsan seni kapının onune koyacağım dedi ve gitti . Gece oğlum o saatte uyanınca kalktım ama nolcak bu 29 gun boyunca.
daha onceleri ramazan ayını hep izne denk getirirdi annesinde gecerdi. Bana sen ne zaman sahur hazırladin ki hep annem yaptı diyor.sahur hazırlamak yemek cok mu Zor bir erkek icin sizce?
cok yazdım ozur dilerim tekrar teşekkur ederim yorum yapanlara.