İyi gunler ben acıkcasi hala iki haftadır bunun ağırlığını uzerimden atamadım ve sizinle paylaşıp nedeni merak ediyorum fikir verirseniz sevinirim. Ben birinden hoşlanıyordum onun da bana karşı ilgisini olduğunun farkındayım istagram da takip ediyorduk birbirimizi sosyal medyadan uzak duran biri olmamasına rağmen iki hafta kadar ortada yok oldu daha sonra kız kardeşi ile fotograf paylasti bende doğal olarak heyecanlandım ve bir kız olarak elde olmadan fotoğrafı kim beğenmiş diye baktığımda bir kızla fotosunu gordum hoslandigim kişinin elinde yuzuk vardı Nisan yapmış olsa butun sosyal medya da paylaşır diye duşundum cunku ailesi dahil buna ait bir şey paylasmamisti fakat icime sinmedi kısa bir araştırma sonucu kız ile o o fotoğrafı paylaşmadan birkac gun once nişanlanmış hicbir sekilde ne ailesi ne kendisi paylaşmadi kız tarafında gordum sizce bir erkek nişanını neden saklar sosyal medya hesaplarında yediğini ictiğini gittiği yerleri hatta kuzenin duğununu paylaşan biri yapısına uygun değil bu ve kız da istgram da ekli onun ses cıkarmaması normal mi ? Kimse nişanlı olduğunu bilmiyor yuzuk takmiyormus sadece bu konuda Fikir istiyorum artık onun nişanlı olduğunun farkındayım yoluma bakmam gerekli ama buda aklımda surekli neden paylaşmaz bir insan