Babam annemin hayatini mahvediyor
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Babam annemin hayatini mahvediyor
-
03-10-2022, 01:20:46Allah herseyine ragmen uzun saglikli mutlu omur versin ancak babam anneme karşı cok katı. Surekli agza alinmayacak, kimsenin aklina gelmeyecek, ağza alinmayacak kufurler ediyor, şiddet gosteriyor. Annem surekli karsisinda cogu zaman sessiz... hayir tek değil. Ben onun mutlulugu icin o kadar cırpındım, o kadar cırpındım ki herseyi onune serdim, tum secenekleri sundum ama bana ayakbağı olacağını zannediyor. Artik tahammul gucum kalmadi 23 seneden beri anlatmaya calışıyorum arkadaslar her gun her saat. Etmedigim dua, okumadigim dua kalmadi. Bana diyor benim cekilecek cilem bu diyor ağlayıp duruyor hayır ben gidince ne olacak. Onune gelene bize, komsulara, arkadaşlarına, akrabalara, esime dunyadaki herkese saygısız. Psikologa goturdum ilaclari kullandi ama etki etmedi. Ikinci kez gitmekte istemiyor. Gucum kalmadi annemin boyle harap oldugunu gordukce bir yanim evliligime son verip bu eve gel diyor bende psikoloji birakmadilar. Cocukkende insanlari seviyoruz diye dovuyordu. Ben bilemiyorum artik elim kolum bagli.