Merhaba herkese
Bir onceki konuma yazamadım sonuc olarak kv gelmedi bize
Neyse yeni konuma geciyorum direk
Eşimin işyerinde calışan bi kadın vardı oradan ayrıldı ama cok cok nadir de olsa işle ilgili bazı bağlantıları olabiliyor
Neyse biz bu kadın yuzunden bi kac kere kavga etmiştik gecmişte cunku lafını sozunu bilmeyen cekinmeyen bir kadın yani ben boyle davranıyorum ama karşımdaki acaba bundan rahatsız olur mu diye duşunmeyen aşırı rahat biri...
Biz kavga etmiştik yine bu kadın yuzunden eşimle ve eşim bir turlu anlamadı benim rahatsızlığımı hani birini sevmezsiniz huzursuz olursunuzya emimim bircoğunuza olmuştur. Kadınında beni sevmediğine adım gibi eminim. Oyle bir soğukluk varki aradabunu size anlatamam
Yani kadın evli zaten yok işte benim kocamda gozu var gibi bir duşuncede asla değilim ama inanılmaz huzursuzum.
Neyse bu kadın eşime mesaj atıyor bugun eşimde beni aradı bizi iftara davet ediyor dedi. Sadece bizi değil yine eşimin iş yerinden bir cifti daha cağırmış..
Sana soylemeden cevap yazmadım dedi
Bende istemediğimi bi bahane bulmasını soyledim ama eşim bahane bulamam filan dedi kapattık
Ben dayanamadım mesaj attım gitmek istemiyorum diye
O da, gidebileceğimizi soyledim yazmış.
Tabi ben cok kotu oldum ama kavga etmeyelim diye akşam konuşuruz yazdım
Hem bana soruyo hem kendi kendibe karar veriyo
Yani ben aynı durumda olsam eşimle aram bozulmasın diye reddederdim ama o kadınla arası bozulmasın diye beni reddetti!
Yeni bir sorun
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Yeni bir sorun