Sizce ne yapmalıyım?elti savaşları
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Sizce ne yapmalıyım?elti savaşları
-
03-10-2022, 01:18:34Merhaba arkadaşlar biz iki eltiyiz. eltim benden yaşca epey kucuk.ikimizinde iki cocuğu var benimkiler buyuk.onun bebeği var.Farkli şehirlerde oturuyoruz.Bayramda koye gidiyoruz Sorun şu ki bayramda koye gelmek istemediği icin inat olarak hic bir iş yapmıyor.kayinvalidemde ağzı var dili yok hic birşey soylemiyor huzursuzluk cıkmasın diye ama her işi ben ve kayınvalidem yapıyor ben soyluyorum ilk başta guzellikle soyluyordum ama şimdi şu işi yap ornek bulaşıkları yıka sofraya tabak getir diye ama yinede kendi kalkıp bir iş yapmaz ev cok kalabalık ve misafirler geliyor bir hafta bazen 10 gun boyle oluyor.Sabah kalkıp 4 yaşındaki cocuğunakahvaltı hazırlamıyor (bebeğinden oncede boyle) ben uzulup hazırlıyorum cocuğun gunahı yok diyerek.Hazır kahvaltıya geliyor.Hazir sofraya oturuyor.Kaynım sorun cıkarmasın diye cok birşey demiyor.En son sofrada cok kotu bozdum kaynım bile bana hakverdi.Bu kış ameliyat oldum.evde bile zar zor iş yapıyorum eşim sağolsun işten gelip yemek yaptığı zamanlar oldu akşam sofrayı bile beraber kuruyoruz.Koydede bile yardım eder annesine bana .Simdi Koyde o kadar kişiye hizmet edemem eşim yapma diyor ama ben kayinvalideme kiyamiyorum ben mutfağa girmesem asla girmez eltim laf caktırmadan vs.anlamiyor direkt soylemek istiyorum duzgun bir dille yada boşver diyorum sorun cıkarır eşiyle arasında ben sebep olmuş olurum.Ne yapayim fikir verebilirmisiniz?