kızlar biliyosunuz eşimin ailesiyle yaşıyorum dun yaşanılan bir olaydan dolayı eşim bugun kesin karar verdi bu sene ev almaya (malesefki kiraya kesinlikle cıkmıyor )...hemen şuanda alabileceğimiz birtek şans toki var...alsak hemen alabiliyoruz sanırım ..burda acık satış falan şuanda...iyi karar vermek istiyorum yangından kacarken doluya tutulmak isteniyorum...kira oder gibi odeniyor ama 6 ayda 1 artıyormuş...bana avantajlarını dezavantajlarını yazarmısınız..oniryormusunuz en onemlisi....ayrı eve cıkarsanız gecinemeyip bize doneceksiniz diye eimin ailesini bu konuda haklı cıkarmak isteniyorum..bi adım atıcaksak hayırlı bir adım olsun..sonucta onca sene calışıp didindiği 20 tl lik altınları vericez .kızlar odeme koşuları şoyle mesela 3.kat 2artı 1 daire 84 milyar..aylık odemesi 525 tl....
eşim 1100 alıyor 525 gitse onun maaşdan 575 bize kalıyor ..tabi bende calışıcam en az 600 tl de ben alsam 1075 tl ye gecinirz bence...kendi capımızda azıcık aşım kaygısız başım .....lutfen toki hakkında bilgi istiyorum..inşallah vardır ya tokide oturan yada yakını oturan yada benim gibi araştıran:18:
Toki den ev alan varmı?yada duşunen..lutfen fikire ihtiyacım var
İkinci El0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- İkinci El
- Toki den ev alan varmı?yada duşunen..lutfen fikire ihtiyacım var