Herkese iyi geceler
Ben 20yasindayim universite 2. Sınıf okuyorum
Eminim benden buyuk ablalarım bana cok guzel tavsiyeler vericektir her zamanki gibi.
Benim sorunum insanlara gereken cevabı verememem altta kalmam? Bunu nasıl değiştirebilirim her turlu tavsiyeye acığım. Acaba ben ozguvensiz miyim ? Cevap vermeye korkuyorum acıkcası bana kızarlarsa altta kalırsam rezil olursam vs diye. Ornek vermek gerekirse yemekhane de mikrodalga sırası beklerken mikrodalgadan kokular geldiği icin yemek yaniyo sanıp cıkardım ici gozukmuyodu mikrodalganin cıkarmadan etrafa baktım kimin bu yemek dedim ses eden olmadi megerse icine dokulen yemek yanmis o kokuyomus. Kız geldi cins cins dokulen yemek kokuyodu bi kere falan dedi mesela nasıl tepki vermem gerekirdi? Iftar acmaya binkofteciye gittik arkadaşımla ordaki gorevli kadına bos masa var mı dediğimizde yok sizin bi kere randevu almanız gerekiyo erken gelseydiniz neyse ama suan yok falan ama ters ters konuştu ben sadece biz nerden bilelim dedim ama kadın cok alaycı konuşmuştu.
Okuyan ve yorum yapan herkese cok teşekkur ederim.
Ekleme: ablalar ben cevao vericekken korkup cekimiyorun bunu aşmakla ilgili de tavsiye verir mısınız bana
Kendimi değiştirmek ıstiyorum
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Kendimi değiştirmek ıstiyorum