Şu hayatta 3-4 tane dostum var. Dost diyorum bir cok sey yasadık yıllardan beri.
ama son zamanlarda bişiy farkettim.. 1 tanesi haric istda değil kendisi. istla geldiğinde yanıma hep uğrar..
ama diğer 2si İstda olmasına ragmen ve benm herseylerine koşturmama ragmen evime gelmezler .Hele birine herseyıne gittim koştum nişanına kınasına duğune kac defa evine ama o bi kere bile gelmedi ama sorarsan candostuz .. diğerinde hep bişiy oldu ya yurtdısındaydı yada baska yerde . Mesela suan nişan hazırlığım var ama kendisi Hamile koşturamaz ki şuan da da Almanyada
bir kere bile ne yaptın ne ettin sormadı ama o ev tasınacak gel, yardım lazm gel cinsiyet partisi olacak gel. en son buluşmamız da elbise bakıyorum bildiğin yer var ise soyle dedim tamam dedi kaldı oyle.. yada ben cağırmıyorum belkide bende hata bilmiyorum. Nişan alışverişimde deneyeceğim ama kesin hamileyim diyecek bende biliyorum tabiki koşturmayacağım kendisini ama neyse
bende mi hata her cagırıldıgnda gittiğimden mi acaba ? yada ne yapmam gerek. . .