Yuruyuşe gidiyorum 2 aydır . Acık havada .
Dolayısıyla hergun aynı saatte aynı insanlar .
Neyse oructan gidemedim regl olunca bu hafta gidip tekrar oruc tutup gitmeyeceğim .
Ondan sonrada bayramdan sonra spor salonuna yazilicam . Bi hafta yani kaldı acık havada yuruyuşe ama malesef yurumek istemiyorum orda
Bi amca var yururken yanima gelip daha kucuk adimla yuru kolay olur dedi . Daha sonra başka gun koşarken yanıma gelip yavaş kos daha cok surer dedi neyse tmm dedim . Gecen de bi iki selam verdim koşarken ayıp olmasın diye . Turda koşarken karşılıklı geliyorsun cunku 2 kere . Kolay gelsin deyip devam ettim ayıp olmasın diye o kdr . Sonra yuzune bakmadan hep devam ettim yurumeye . Amca da fit ama yani yaşlı baya 65 vardır en az .
Kotu niyetli değildir belki ama ben hoşlanmadım . Neyse gecen gel beraber kosalım dedi ben de yok siz kosun ben yetişemem size zaten size kolay gelsin dedim . Israr etti . Ben de ben boyle iyiyim siz kendiniz kosun dedim devam ettim .
Bugun de yine o kdr kafamı başka tarafa cevirdiğım halde kosarken durup yanima grlip daha kucuk adim dedi . Oteki tur yine karsilastik yuruyuşume falan bakıyor
.
Iyice kıl oldum .. yani karşılaşmak istemiyorum ama başka saatte yok yurumek icin . Eşimin iş cıkışından bi saat once gidiyorum hem biraz serin oluyo hem de eşim aliyo . Sabah hic gidemiyorum enerjim olmuyor .
Eşime desem yoktan olay yaratır adamı goster der dovmeye kalkar hic uğraşamam .
Napcam ben ya cok rahatsz oldum .?
Adama bana karışma işine bak diyebilecek bi karakterim yok yani soyleyiş tarzım hayatımda hic kaba olamıyor. Illa kibar kırmadan ayıp olmadan yapmam lazım . Gormemezlikten gelincede care yok .
Amaci ne npmaya calışıyo bu adam ben anlamadım .
Ben 24 yaşındayım . Ole bi kotu gozle bakmadı ama cok iyi de değil gibi . Anlayamadim
Yuruyusteki amca ...
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Yuruyusteki amca ...