Herkese hayırlı Ramazanlar arkadaşlar.
5 senelik evliyim. Severek evlendik eşimle. Evlendigimizden beri de hep kiralardayiz. Ve 5 sene icerisinde surekli borc odedik kendi başımıza tek maaşla. Biri bitti biri başladı Şimdi de birine altin borcumuz var.. ve 7 ay once başka bir eve; taşındık bu 5. evimiz

Suan da maddi anlamda cok zorlaniyoruz. Site de oturuyoruz. Hem kira hem aidat hem ortak gider hem borc odemek bizi hayli yordu. Ve manevi anlamda huzursuzluğa bile neden oldu. Simdi soruma gelecek olursak. Kayinvalidemlerin 3 katlı evi var orta katindaki kiraci cıktı orasi boşaldı su an. Eşimmin abileri demiş gel burda otur 650 tl kira vermek kolaymi demiş.. yerinde olsa otururdum seni gaz getirmek icin soylemiyorum yanlış anlama demiş eşime.Kayinvalidem de oglum ben zamaninda dedim ona gelin burda oturun kiracıyı cıkartırız dedim ama dinlemedi. Burda otursa abisi gibi o da birikim yapar evini alir falan demis. Tabii bu durumu eşim benimle paylaştı.Fikrimi aldi. Duşun taşın. Kabul etmek zorunda degilsin.Ama her şey ortada. Aklin yolu birdir hayatim dedi. Şimdi 2 eltim var. onlarla baya sorunlar yasamislar zamaninda. altli ustu oturmuşlar. 10 12 sene. Ama şimdi 6 ay once kendi evlerine taşındılar. orda birikim yaptılar. Ama huzursuzluklari da cok oldu. ben simdi maddiyat mi maneviyat mi ? arasinda secim yapmak zorunda kalmış gibi hissediyorum kendimi. Yani huzurum bozulur kayinvalidemlerle munakaşa yaşarım mutsuz olurum diye korkuyorum. Cok takıntılı birisiyim. Eşimle de cok zorluklar yasadik esimin ailesini kabullenemedim bazi şeylerini cok elestirdim. Ama karşılıklı hicbir zaman bir munakasamiz olmadi. Ama bir avlunun icin de yaşayınca olur mu diye korkuyorum. biraz uzun oldu kusura bakmayin hanimlar . Fikirlerinize coook ihtiyacim var