Merhabalar ablalarım, kardeşlerim.
Herkese hayırlı ramazanlar.
Bu seferki derdimi nasıl yazacağımı bilemedim.
Beni daha evvelden tanımayan , konularımı okumayan insanlar icin cok ufak bilgi vereyim.
Boşanalı 2sene oldu. Başımdan şok kotu bir evlilik gecti. Allaha cok şukur ki gecte olsa bitirip yoluma bakabildim. Ve şu an nişanlıyım.
Sorun ne diyeceksiniz ?
Sorun eski evliliğimde yaşadığım vajinismus sorunu. Ben bu sorun yuzunden ne aşağılamalar, ne sozlu tacizler ve psikolojik şiddetin alasını gordum. Cok ağır darbeler aldım. Eş olacak kişi beni surekli sen hastasın, kadın mısın ? Kadın olsan boyle mi olurdun ? Sen yarım bir kadınsın. Vs diyerek beni cok guzel eline alıp oynattı. O donem icin tabi ben suc tamamen bende psikolojisi ile kendimi inanılmaz ezdirdim.
O ne derse onu yapan , onun kuklası bir kadın oldum.(yazarken bile uzuluyorum...)
Halbuki duşununce benim sucum olduğuna asla inanmıyorum hatta bunun bir suc olduğunada. Cunku ilk gecemiz bile korkunc şekilde gecti. Kendisi beni hic hazırlamadan huraaaa diyerek harekete gecti. Hatta utanarak yazıyorum ışıkları acayım da goreyim falan demeye getirdi. Zaten daha evvel ben hic tecrube etmemişim. Bir de duşunun boyle bir aşağılık pisliği... Vajinismusta o kadar cok sarsıldım ki, o kadar kendimden vazgectim ki... Hatta o donem burayı buldum , iyi ki buldum.
Aylarca ağlamanın bir care olmadığını gorup ,harekete gectim. Cok cok harika bir psikolog buldum ve sağ olsun birlikte hallettik. Allah ondan bin kere razı olsun.
Şimdi asıl konuya gelecek olursam. Evliliğim boyunca ben bunu aştığım zamandan sonra cinselliğimiz hep vasat oldu. Hic bir zaman beni hazırlamadı. Hatta bir seferinde ben senden haz almıyorum p*** izlesem olur mu ? Ancak oyle zevk alabilirim dedi. Ve bundan sonra da bizim ilişkimiz tamamen bitti. Sonradan anladım ki sorun onun becerememesi. Benim değil.
Vajinismusu aşmış olsam da hic bir zaman zevk alarak , isteyerek ve mutlu olarak bir cinsellik yaşamadım. Her zaman acı cektim. Cunku hep kuruydum. Ve 2 senedir de hic bir cinsel birlikteliğim olmadı.
Dun nişanlım Maldive gidelim diye tutturunca aklıma direkt bu adam oraya guzel bir balayına gitmek istiyor ama ben acaba yeniden bu illeti yaşar mıyım ? Yine kuruluk olur mu ? Diye evham yapmaya başladım. Tabi bunları ona anlatmam imkansız.
Sadece sormak istiyorum cinselliğe bu kadar ara vermiş (doğru duzgun yaşamamış) birisi tekrardan bu sorunla karşılaşa bilir mi ?
Bu arada nişanlım surekli beni cok dişi bulduğunu , cok beğendiğini ve beni cok arzuladığını soyluyor. O bunları soyleyince ben cok mutlu oluyorum ama bir yandan da bu durumları duşunuyorum. Kac gundur kendimle cebelleşiyorum..
Okuyan herkesten Allah razı olsun. Umarım bir nebze olsun rahatlatacak mesajlar gelir .
Ya bir daha yaşarsam korkusu...
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- Ya bir daha yaşarsam korkusu...