Mrb arkadaşlar Benm nerdeyse 1 sene oldu ama hala bosanamdim,ilk duruşmam verildi ama ertelendi 2 ay sonraya,bu insanlar sureci uzatmak icin ellerinden geleni yapiyolar,tedbir nafakasi verilmesi icin karar cıktı bunlar reddetti,hakim onayladi biz tekrar dava actık,simdide adreslerine ulasilmiyo kağıt geri gelmiş tebliğ edilmemiş,kendi avukatlarına da tebliğ edilememiş,Kendileri gibi bi avukat bulmuşlar,bazı şeylerin bedelini odemelerini istiyorum,onlarinda canlari yansin

avukatları ilk mahkemeye bile gelmemiş hic bir şekilde ertelenmeden once,nasil olacak bu işler hic bilmiyorum

hic birseyi de kabul etmiyolar,avukatım kendilerine ulaşamıyorum sureci uzatmak icin ellerinden geleni yapiyolar ddi ,kendi oturduklari evden taşınmışlar guya o yuzden vekile ulaşamıyoruz kağıt geri geliyo ddi ! Benm gibi bu zorluklari yasayanlarinz varmi? Bana bi akıl verin ne yapcam bole cok uzuluyorum en cokta annem Uzuluyo

avukat diyoki 2 ay sonraki mahkemeyede gelmez sureci yine uzatirlar ddi,gercekten bktm artık sanki sırra kadem bastılar hic bir şekilde gorunmuyorlar!!