eşim konusunda haksız mıyım :(
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- eşim konusunda haksız mıyım :(
-
03-10-2022, 01:14:41merhaba kızlar kısaca anlatayım. bir ay once evlendik yaklaşık 7 ay nişanlı kaldım. oncesinde sadece arkadaşımdı yani arkadaş olarak tanıdım. ama hem nişanlılık doneminde hem de evlendikten sonra dikkatimi ceken ve beni rahatsız eden bir durum var. haksız mıyım bilmiyorum. eşimle aynı iş yerinde calışıyoruz. benim problem yaşadığım herkesle arası genelde iyidir. ben de fazla samimi olmasından rahatsız oluyorum. benim icin nişanlandıktan sonra bile kotu konuşanlarla hala arası iyi hatta benim yanımda bile gayet normal konuşuyorlar. bir de bana gore en kotusu şu oldu. eltim nişanımda ve duğunumde bir kenarda hic sebepsiz surekli ağladı herşeyi mahvetti kimse de keyif bırakmadı. annemle ilgili de yalan yanlış konuştu. bende doğal olarak mesafe koydum. ama eşim hala cok samimi. ve benim abarttığımı soyleyip beni goruşmeye zorluyor. acıkcası ben kendimi yalnız bırakılmış hissediyorum ve onun oyle davranması herkes haklı sen haksızsın gibi bir imaj veriyor hem iş yerindekilere hem de aile icinde olan bu konuda. haksız mıyım bilmiyorum. uzun ve karmaşık oldu ama yorumlarınızı bekliyorum