Merhaba kv. Sana soylemek istediğim o kadar cok şey var ki ama ben yine de hepsini dile getirmeyip şu aralar beni en cok rahatsız eden şeylerden bahsedeğim. Evet ilk olarak oğlunu yemedik o senin hala oğlun benimle evlendi diye bir şey değişmiyor ama ne hikmetse bekarken bu kadar arayıp sormayan sen ! şimdi her fırsatta bizi arar sorar oldun bir de iyi niyetliymişsin gibi beni aramak yerine oğlunu arayıp aman eşin hastaysa zorlama gelmesi icin ayağına yatıp, ben hasta olduğum halde dinlendirmeye calışmak yerine bir de hizmet ettiriyorsun. Madem o lafı etmeyeceksin ! İkincisi de torunumu ozledim vs. vs. bıdı bıdı yaparak bizi gelmeye zorluyorsun bak sana ne diycem bizim oralarda geline damada bir guzel sofra doşeyip en guzel yerde yatırıp rahat etmeleri icin her turlu şeyi yapar anneler, sen neden gercek bir anneymiş gibi davranmıyorsun ?
Ben bir yerde itibar gormuyorsam sevgi gormuyorsam ben de karşı tarafa saygısızlık etmeden aynı samimiyetsizlikle davranırım. Yani diyeceğim o ki bana kızım diye hitap ediyorsun ama yine yapacağını yapıyorsun. Bizim yemek saatinde geleceğimizi biliyorsun, bir et - corba dahi pişiremedin mi be kadın ? Cok doluyum ... Ama cok şukur ki biz size siz de bize muhtac değilsiniz Allah daha da muhtac etmesin .. Son olarak, seni başından beri alttan ala ala biz bu gunlere geldik ki bunların hepsini yapma sebebim oğluna olan sevgim saygımdan. Ama artık dayanamıyorum .. Susuyorum evet ama icim icimi yiyor. Beni sevmiyorsun anladık da bir tatlı dil guler yuz gostersen emin ol ben sana bunları yapmana rağmen bu kadar kurulmam. Sevmediğini belli etme bari.. Ben başlarda sana karşı onyargılı davranmadım, dahası seni kv olarak gormemeye calışıp gayet sevecen davrandım. Bil ki ilişkimizi bu raddeye getiren benim acımdan sensin ve buyuk olan da sensin... Şimdilik soyleyeceklerim bu kadar. Umarım kendine bizi dert edinmek yerine kendine başka meşgaleler bulursun.