Merhabalar.
Nasıl başlayacağımı bilmediğim ,ama başlayınca da bitiremeyeceğim bir konuyla herkese iyi akşamlar diliyorum...
Cok kararsız kaldığım ama kararsızlığında en dibe goturduğunun farkında olduğum bir hafta yaşıyorum.
Bu hafta resmen hayattan soğudum... Nedenine gelecek olursak biraz uzun olacak sanırım.
O yuzden kısa konuları okumayı isteyen ablalara başlıkta spoiler vermedim.. okuyup kendilerini yormasınlar diye(nasılsa tam okumayacaklar)
Her neyse konuma gelecek olursam konu tabi ki nişanlım.
Daha once evlenip ayrılmış cok iyi bir universiteden mezun bir kadınım. Ailem kendi halinde ve etrafımız tarafından cok sevilen bir aile.Nişanlımdan biraz bahsetmek istiyorum. Kendisi işi gucu yerinde olan, lise mezunu olmasına rağmen kendini cok geliştirmiş, son derece sempatik ve cok merhametli bir adam. Gercekten bana dibine kadar aşık olduğunu hissettiren , kalbi kocaman bir kişi. Bazen diyorum ki hayatta ki cektiklerimin mukafatı sanırım bu adam.
Şimdi asıl konuya geleceğim. Yaklaşık 1hafta evvel bir cenaze sebebiyle nişanlım ve ben cok yakın bir akrabalarının evine gittik . Annesi , babası ve kardeşleri de oradaydı tabi bir suru akrabası da.
Nişanlım bu insanların hic birisiyle goruşmeyen , hayatı kendi başına inşaa etmiş birisi. O ortama girince ne olursunuz yanlış anlamayın ama ben cok başka kaldım.
Konuştukları konular , davranışları ,giyim-kuşamları benden o kadar farklı ki. Konuşacak bir şey bulamadım. Nişanlımın ailesiyle de aynı şekilde. Zaten hepsi benimi inceleyip durdu. Boyle dunya başıma yıkıldı resmen.
Ki kendisi her zaman der ben ailemle samimi değilim ,seni asla samimi etmem cunku senin gibi değiller der. Ama ne olursa olsun et tırnakta in ayrılmaz.
Bu surecte arada şu an hic bir sebep yokken ondan vazgecmek istemiyorum. Ama cok korkuyorum...
Yani ne diyeceğim ki ona ? Aileni beğenmedim hadi hoşcakal mı ? İnsanları sınıflandırmak cok cahilce ama ya ilerde bana tutturursa... o zaman ben asla yapamam ki..
Ailem de sen bilirsin karar senin diyor ama gorunen koy kılavuz istemez diyorlar.
Cocuğu seviyoruz ama sen o ortamda yapamazsın diyorlar...
Lutfen yorum yaparken kimse kırıcı davranmasın . Yeterince uzgunum... En cokta arada hic bir sebep olmamasına uzuluyorum. Nişanlımı cok seviyorum, o da beni cok seviyor. Ama sonrasını duşunmem de gerekiyor.