Iyi geceler kizlar. Sorun annem... Cok şukur yillar sonra hamileyim. Bunu yazarken bile ilginc geliyor. Benim bebiş tup bebek. E haliyle bilende oluyo ama genelde sadece yakin akrabalarim eşimin tarafindan da sadece ailesi.. Neyse kendi akrabalarimdan hic haz etmem bikac aile dısında hepsi gozumun icine bakar mutsuz olayim kocamdan bosanayim paranoyakmisin diyebilirsiniz. Ama malesef oyle normal akrabalarim yok..
Annemin buyuk abisinin oğlu tacizcim olur onlarida hic sevmem nefret ederim goruşmem bilee..

Neyse cok uzatmak istemiyorum ben pozitifi alinca dogal olarak sonucu bekleyenlerle paylaştim. Ama soyledim şuan onemli bir surec degerin duzgun ilerlemesi gerek kese daha ortada yok hayirlisiyla herşey zmanla dedim olabildigince lutfen kimseye soylemeyin ddm ( nazardan degil eger bisey olsa sevinecek insanlar var hic tereddutsuz soyluyorum bunu )

Neyse velhasil annem surekli soruyor ne zaman soyleyecegim diye haliyle heyecanlaniyor. Neyse en son ustume geldi bende sert bir dille soyle kime istiyosan sende kurtul bende dedim. Soylemek istedigi kisi benim tacizcimin annesi.

Neyse annemde bozuldu soylememis. Sonra esimin kardesi story de paylasinca ( haberim yoktu) annemde duydu. Bende duruma atayimmi dedi bisey diyemedim at dedim.

Ama benim annem sosyal medyaya da atmis ben 2 saat sonra farkettim.

Inanilmaz sinirlendim. Cnku 5 sene cocugum olmayinca bu surecte bazi seylerin ozel oldugunu ve olan var olmayan var sozunun ne kadar anlamli oldugunu ogrendim. Ve buyuk konusup ben asla sosyal medyaya yansitmayacagim ddm. ( kisisel tercihim bu yonde)

Anneme bisey diyemedim ama icim icimi yiyor yani bisey soylemesem icimde kalacak. Bugunde gelmek istedi kabul etmedim. Cunku gelse bagirip cagiricam nasil sormadan yaparsin bunu diye.. cunku bana bikac kisi sordu paylasabilirmiyiz diye bende durumu anlatip hoslanmadigimi soyledim.

Simdi kizlar ben bu olayi sindirip unutayimmi

Yoksa anneme guzel bir dille o yaziyi kaldirmasini mi soyleyeyim.