Kızlar gunaydın sabah sabah baş ağrısı ile duruyorum.
Artik annemin uzulmesine dayanamiyorum
Bu ablam gercekten bizi cok uzuyor...
Goruştuğu birisi var 2 yıldır. Ara ara ayrilmalari oldu. Ablamla cok kotu tartismalari oluyordu. Cocukda dayanamıyorum artik bu baskılarına, kiskancliklarina guvenmiyorsan ayrıl diyordu. Enişte adayı ayriyken baska birileri ile tanismis. 1 hafta falan konuşmuş olmamış. Sonradan ablamla barisma karari aldilar.
Ablama hediyeler aldi, barıştılar diye izin aldi 1000 km yol geldi, Ablami annesiyle tanismaya evine goturdu. biz tmm artik heralde.her sey duzelir dedik.
Ablam tutmuş bu eniste adayinin goruştuğu kiza sosyal medyadan ulaşmış. Calıştığı yeri aramış. Kizla polemige girmis biraz tahrik etmis ve belalti konuşmuş. Kizda eniste adayini ve ailesini bulmus aramış. Sosyal medyadan biraz klavye artistligi var ablamda....
Ablama diyoruz madem kabul etmiyorsun ne diye insanlara bulasiyorsun. Hem eniste adayi ile arayi duzeltiyor hemde kalkiyor insanlara bulasiyor.
Bu ablamin defalarca yaptigi bisey eniste adayinin rehberinde numara bile birakmiyormus dun aksam konustuk enisteyle telefonda. Hani tamam bir birimizin guvenini kırdık ama toparlicam diyor bu sefer kalkiyor bizimki cocuga surekli şuphe baski ile başlıyormuş.
Ablama abla ya toparlan ya ayril diyoruz biraz takinti haline getirmis gibi cocugu.
Oğlanın ailesi de yazin istemeye gelecekti tanisma olacakti. Asla istemiyoruz bir degil iki degil demis.
Derdimi dokmek istedim cunku annem artik cok uzuluyor!!!
Ablamın yuzunden yaşadıklarımız!
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- Ablamın yuzunden yaşadıklarımız!