Merhaba kk,
Şu an nişanlıyım, daha once tanışmada bile eltim laf sokarak konuşmuştu benimle... Basından beri elektrik alamamıştım. İlk tanışmada laf soktuğunu vs o zaman sevgiliyken nişanlıma anlattım. Boş ver işine gelmiyorsa goruşmezsin demişti.

Konuya geciyorum. 2 eltim var, biri yaş olarak buyuk ve cok hanım bir kadın, problem yasadigin kucuk eltim nişanlımdan bir yas kucuk.. sevgiliyken hep kucuk eltimden bahsederdi. Hala bahsediyor

Orneğin, × bugun balık yaptı cok guzel, × kavurma yapar, × bana istesem hemen borc para verir, × elmayı cok sever, ×'e oyun havalarını havalarını sorayım, ×'in hayat hikayesi, nişan fotoğrafı cekinirken × de gelsin, ne işi var dediğim de o da gelsin (eltim geleceğini bana soylemiyor) bunun gibi şeyler...

Gecen konuşurken fark ettim. Ne konuştuklarını anlamadım ama nişanlım onunla konusurken gozlerinin ici guluyor. Konustktan sonra bir sure boş duvara baktı, dalgın dalgın kendi kendine guluyor.

Gecen dedim ki hic buyuk yengenden bahsediyorsun, × ablayla daha yakınsınız sanırım dediğim de yoo buyuk yengem de cok iyidir demişti.

Nişanlımla nişanlik konusu konuşuyoruz watsupta pat eltim bana nisanlik fotoları atıyor. Oyle mi olsun? Boyle mi olsun?

Nişanlımla bindanlı konusu acılıyor bana ×'in bindallisi varmış onu giy diyor. Hayatta giymem dedim. Nisanlim nerden bilsin ×'in bindallisinı... Eltim demistir kesin benimkini giysin diye nişanlıma ayrıca gucendim

Nişanlıma surekli mobilyayi oyle alın, soyle yapın diyormuş

Eltim, kaynım, kv ve nişanlık altlı ustlu oturuyorlar ve yemeği birlikte yiyorlar. Acaba ondan mı boyle yakınlar diye duşunuyorum. Bir de aklıma o ihtimal geliyor. Surekli dilinde cunku acaba eltimden hoşlanıyor olabilir mu diye... Ne yapmam lazım, Yorumlariniz icin teşekkur ederim