1,5 yıllık ilişkim var.. aileler tanıstı 27.07 nişanım var. oyle kararlaştırdık. ama benmki o kadar heyecanlı ki altın pahalılaşıyo diye şimdiden aldık.. Bişiy alınacaksa ya ikimiz gidelim ya da ailelerin hepsini birlikte alalım gidelim bakalım demştim onceden ama benm fikrim biz gidip alalım o da tamam demişti daha guzel her kafadan ses cıkmaz. tam altın bakmaya gideceğimiz gun sordum baska kimse gelecekmi diye o da annem gelecek sorun olurmu dedi. Bende keşke banada soyleseydinde bende anneme sorsaydım kadın gelmez ama en azndan teklif etseydim biri gelip diğeri gelmemezlk olmazki dedim .. aaa haklısın 1 dk dedi.. sonra tamam ikimiz gideceğiz dedi. ama bozuldm bu duruma..
sonra soyledim ben sormasaydım emrivaki olacaktı dedim ki biliyosun hic hoşlanmam.. yok walla billa soyleyecektım diye yemin etti fln uzatmadm.. Bole arada yapıyo sonra duzeltiyo beni mi deniyor anlamadım. ne bileyim bazen heyecanıma ver diyo bende sey dedim gecen 39 yasındasn bnde 32 heyecanlanmk guzel bende oyle ama kontrol edebileceğimiz yaştayız dedim lutfen dedim tatlı tatlı kıvırıacaklar seyler yapma olaydan cok bu duruma sinir oluyorm dedim. tamam hayatım dedi kapandı konu.. yada kapandı gibi ? boyle sanki ailesinn fikrini kendi fikri gibiymiş gibi soyluyo.. anlam veremiyorum bazen. Annesi cok tatlı yani onun demesi o ne derse tamam diyo yani o ole soluyo karısmıyo.. (inş boledir boleyse hep dewam eder)
bende de var bazen bişiy oluyo susmam lazm ama dayanamıyorum.. yada keşke sormasaydımda olayları izleseydim.. ama hep unutup kendme hakim olamayıp soruyorum..
Aslında cok ii adam durust bana aşık sen uzulme ne ıstersen o diyo .. bu zmana kadr hic yalanını yakalamadım.. guveniyorum.. ilgisi de ii..
ben mi abartıyorum. yada cok sinirliyim..
Bazen aklıma takılıyor..
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Bazen aklıma takılıyor..