Gunaydın hanımlar ben artık cok sıkıldım. Liseden beri hakkımda abuk sabuk dedikodular yayan biri var ama kim olduğunu tespit edemiyorum. Benim bu zamana kadar beş tane sevgilim oldu sadece ikisi ciddi manada bir şeydi diğerleri hep cocukluk ya da arkadaşlık mı ilişki mi belli bile olmayan max 1.5 ay surmuş ilişkilerdi. Ama ne hikmetse eski sevgililerimden birini aldattığıma ve başka bir erkeğin evine gittiğime dair bir iftira ortaya atılmış. Zamanında bunun yuzunden cok başım ağrımıştı. En son sevgilimle de aniden ayrıldık sebep bile gostermedi olmadı yapamıyorum deyip durdu halbuki başlarda her şey guzeldi. Ben bu kişinin bu dedikoduyu duymuş olabileceğinden şupheleniyorum. Cunku eskiden bu konuyu konuşan iki uc kişiyle muhabbeti var gibi bir şey. Yakın değiller ama tanışıyorlar. Dedikodunun kaynağı kim asla bulamıyorum. Yıllardır boyle bir şey niye konuşulur onu da anlamıyorum baya baya başka sebepten kin guden biri bence. Bunu nasıl oğrenirim eski sevgiliye mi sorayım yoksa başka bir şey mi yapayım bilemedim. Cidden hayat kalitemi etkiliyor bu durum.