merhaba arkadaslar,

1 yildir evliyim. Esim hafta ici yurtdisinda sadece haftasonlari gorusuyoruz ama o 2 gunde mutlaka bi aksam kaynamamda toplanmak zorundayiz cunku kaynanam yalniz kalmaktan cok korkuyor. Kardesinin esiyle arasi bile bozuldu kaynanam cok zorladigi icin. Eltimle beni de hizmetci olarak kullanip oturtmuyor bile.
Eltim ruh gibi dolasiyor pes etmis kendi hayati bile yok.

Ben biraz mesafe koydum esim anlayisliydi ama sonra annesi ne yaptiysa artik oglunu cok kotu etkiliyor. birden esimle dusman olduk bosanmak uzereydik. Nezaman annesiyle gorusse bizim evde teror estirirdi herseyle suclardi. Kendiliginden gecmisti sonra, cok tuhaf. Ne oldugunu biliyorum ama burada soyleyemiyorum.

Aradan bi kac ay gecti kaynanam yine ugrasti Cunku esim yine birddn degisiyor annem de annem diye tutturuyor. Su an arkadaslarimla gorusmemi bile istemiyor illa annesine gideyim Diye. Suclu hep benim tabi. Etki altinda oldugunu anlamiyor ve annesiyle birlikte bana baski yapmaya basladilar yine.

Kaynanamin yaptigini esime soylemedim yuzlesmedim onlarla yine beni suclarlar diye ama evimde huzur kalmadi yine sanki etki altindayiz cok huzursuzum.

Sizce soylemeliymiyim? Hesap sormak istiyorum ama annesini koruyup bosanmaya bile gider diye korkuyorum.. Yada buyu yapan kaynanan var ne duruyorsun mu diyorsunuz?

Yorumlariniz icin simdiden tesekkur ederim