Merhabalar oncelikle. Uzun bir zamandır yoktum. Hatırlayanlar icin en son actığım konudaki olaydan kurtuldum. Sizle konuştuktan sonra herhangi bir şey yapmadım. Ne o ne ben birbirimizle muhatap oluyoruz, cok şukur atlattım. Hatamın farkındaydım. Neyse bu başlığı da biraz ic dokmek amacıyla acıyorum.
Biliyorsunuz ki 19 yaşındayım ve universite sınavına hazırlanıyorum. Bir sene gec yazılmamdan oturu bir sene de mezuna kalmamdan dolayı henuz universiteye adım atamadım. Hedeflerim buyuktu ama bu sene olur olmaz pek bilemiyorum ama tek bildiğim olmasa da kendi yaptığım sacma sapan hareketlerden dolayı olacak. Zaten yaş olayını kafama cok takıyorum, sizce bu benim icin kayıp mı? Arkadaşlarım hep diyor sacmalama donem 1'de 24 yaşında, 40 yaşında bile bizle ders alan insanlar oluyor. İcine girince ne kadar onemsiz bir şey olduğunu anlayacaksın gibisinden beni telkin ediyorlar ama ister istemez uzuluyorum.
Sonra ilk konum da aldatmayla alakalıydı 7 ay olacak ama hala ister istemez duşunuyorum. Gecen yine delilik yapıp stalka kalkıştım. Beni aldattığı kızın profiline baktım ve ne hikmetse gizli olan hesap o gun tekrar acılmış ve bu cocuk kıza doğum gunu icin instax mini 9 fotoğraf makinesi almış. Kız da makineyi cekip teşekkur ederim yazıp cocuğun hesabını etiketlemiş. Ben bu kızı anlamıyorum. 95'li bir kız neden surekli bu cocukla ilgili bir şey yaptığında gizliliği acıyor? Beni uzup nispet yapmak icin mi? Eski sevgilisi icin mi? Her turlu o kadar gereksiz ki. Şimdi belki sen abartıyorsun diyeceksiniz ama bu 4 mu 5 mi ne oldu. Hep bunu yapıyor bir gunluğune hikaye atıp gizliliği kaldırıp sonra kapatıyor. Bu kızın amacı ne olabilir? Gercekte ikisinden de tiksiniyorum. Bu cocuk da 94'lu idi. Hic mi yaptığı ayıbın farkına varmayacak? Ne bicim yalanlarla insanları suistimal etmenin bir hukmu olmayacak mı? Gercekten kendi saflığıma ve aptallığıma uzuluyorum. Olan bana oldu. Kız desen ayrı bir alem. Şov meraklısı mı anlamadım?
Sonuc olarak ise sınavıma 1 ay kaldı. Cok şukur calışmalarımın karşılığını alıyorum calıştığım olcude. Bu durum beni mutlu ediyor. Şu sıralar ayrıca maneviyatımı kuvvetlendirmeye calışıyorum. Oz saygımı yukseltmem lazım. Hala aldatıldığım icin cirkin miyim kompleksindeyim sanki. Bu durum yuzunden az kalsın aptalca şeyler yapıyordum biliyorsunuz. Akşama doğru yuruşe cıkıyorum, etrafa bakıyorum. Yaşamanın guzelliğini anlamaya calışıyorum. Sınavım umarım guzel gecer de bu kotu olaylar silinir gider aklımdan. Şu da var stresten saclarım dokuluyor, gozumde bir şişlik falan cıktı. Azıcık ders calışınca şişiyor. Yarın doktora gideceğim. Sağlığın değerini de iyi anladım. Sağlık -duzelttim burada bir yanlış anlaşılma olmuş.- olmadıktan sonra her şey boş cidden. Sizce her şey yoluna girer mi? Bu kotu insanlar hic mi uzulmez?
NOT : Başlıkta da hata yapmışım. Aman Allah'ım. ''Her şey yoluna girer mi?'' olacaktı. Duzeltemedim de. Yine bir takım şapşallıklar.