Iyi aksamlar hanımlar konuya hemen giriyorum
Kayınvalidem yalnız ve hasta bir insan. Seneler once eşini kaybetmiş suanda parkinson hastalığı ve uyurgezerligi var. Cok yaşlı değil. Tek yaşıyor.

Kayinvalidemle ayni memleketteyiz.
Haftada bir yanina gideriz yemeğe,bazen de o gelir.

Gecenlerde uyku esnasında duvara falan carpmış nerede uyudugunu bilmiyor ve birkac vukuati daha var malesef

Daha once bu durum yaşandığında,esime gelip bizde bir sure kalmasını soylemistim. Hem takip ederiz hem de kendine ve eve zarar vermez diye, yuksek katta oturuyor.Esim soyledi,kabul etmemis.

Gecenlerde esime,yaşlandığını,hastaligi oldugunu (artık korkuyor sanırım) soylemis. Bizim ev alma durumumuz var mi yok mu diye sormus
Siz ev alırsanız,ben de kendi evimi satıp sizin yakinlardan bir ev alsam demis. Aynı ev olmaz ama yakınınızdan bir ev olur demiş.

Esim de geldi bana soyledi. Icim parcalandı dedi. Bende uzuldum ne yalan soyleyeyim.

Şimdi,kayinvalidem calışıyor,bir sure sonra calıştığı yer tatile girecek,o da tatile cıkacak.

Ben de esime,tatile girene kadar gelsin bizde kalsın bir valiz alsın. Benlik sorun yok diye teklif ettim. Olur soylerim dedi. Daha sonra icabina bakacagiz. Esim de durumumu ayarlamam lazım diyor (ev almak icin)

Bir de artık calismasini da istemiyoruz. Doktor calismasinin daha iyi oldugunu soyluyor ama cok yoruluyor ve motor becerileri icin evde biseler yapabilir diye duşunuyoruz.
Simdi gelip burda 10 15 gun kalması sorun degil. Zaten sabah gidicek aksam gelecek. Erkenden uyuyor. Aldigi ilaclar yuzunden. Ki kabul edicekmi bakalim o da var.

Daha sonrasinda,yakin oturmak sorun olur mu? Yan apartman ve ya alt daire gibi :/

Esimle bu arada bugun yine konusurken ayni ev olmaz zaten dedi. Bu konuda bir şuphem yok. Kaynanamla yakın otursak haftada 1 degil de 3 yada 4 gun goruşuruz gibime geliyor. Bana cok yardımı olur ondan eminim. Benim de ona olur. Yine de isin icinden cıkamadım

Onerisi olan var mi?? Ne yapılır ki bu durumda siz olsaniz ne yapardınız