Merhaba fikirlerine onerilerine cok ihtiyacım olan hanımlar
Universite de bir sevgilim oldu. Baslarda hersey guzeldi cok sevdigini soyluyordu sonra bana siddet uygulamaya kufurler etmeye basladi. Her gecen gun kavgalarimiz siddetlenerek artti sonra bigun kavga esnasin da o bana siddet uygulayınca kollarım falan mosmor oluyordu bende şeyine tekme attim. Cok sert degil gibiydi o ani tamda hatirlamiyorum ama bu olaydan sonra uzun sure anormal bi durum oldugunu soyledi. Univ. Bitti belli bi donem ayri kaldik suanda o tekmeden dolayi askerligini tecil ettiremedigini curuk raporu verceklerini bu yuzdende calistigi ozel kurumdan ayrilicagini soyluyo ve benim hayatimi bitirdin diye tehditler ediyo. Ya evleniceksin yada dava edicem herkes herseyi ogrencek diyo. Bugun bir gece beraber olalım dedi şeyi anca o şekilde iyilesebilirmiş bir kadınla beraber olması gerekiyormuş ucak biletini alayım ya sen gel ya ben geleyim diyor tehditlerin biri bin para ailem duyarsa beni oldurur muhafazakar bir ailem var.. Onu sevmiyorum ama dava etmesinden herşeyin duyulmasından cok korkuyorum psikolojim bozuldu olmeyi istedim.. bana yardımcı olun sizce soyledikleri doğru olabilir mi ne yapabilirim numaramı evimin adresini herşeyi biliyor..