Merhaba arkadaşlar, bugun başıma gelen ve canımı sıkan bir durumu paylaşmak istiyorum. Aslında bu daha cok genel bir durum. Arkadaşlar biliyorsunuz hayvanları sevmek bu dunya uzerindeki en guzel şeylerden biri. Fakat goruyorum ki bizim ulkemizde hayvanseverlik cok yanlış anlaşılıyor. Ozellikle bilincli hayvansever sayısı cok az. Rahatsız olduğum bir konu, hayvanları her yere sokmaya calışmaları. Ben bu gune kadar evcil hayvanla restauranta, markete, bankaya; eczaneye ve sağlık merkezlerine dahi girmeye calışan kişilere şahit oldum. Engel olunmaya calışılınca da, "Onlar da canlı ama" diyorlar yanıt olarak. Tabii ki onlar da canlı, ama onların da canlı olması her yere girebilmeleri anlamına gelmez ki. Her yerin bir kuralı var. Bizim insanlarımız kurallara uymak istemiyor maalesef. Bu sadece bu konuda değil her konuda boyle. Bugun bir markete gittiğimde de boyle bir duruma tanık oldum. Bir hanımefendi markete evcil hayvanı ile girmişti. Gorevli yanına giderek evcil hayvanla girmenin yasak olduğunu soyledi. Hanımefendi ise gorevliye son derece saygısızca yanıtlar verdi. Hatta hakaret dahi etti.