Cikmazdayim
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Cikmazdayim
-
03-10-2022, 01:09:29Dun aksam cok agladim. Bu sabahta yine. Yurumeyen bir iliskim var. Sorun ben de mi onda mi bilmiyorum. O yuzden sizlere danismak istedim. Hata bendeyse duzeltmek isterim kendimi. Dun buraya bir konu acmistim. Onun devaminda bir seyler oldu. Gorustugum insana yaptigi seylerden dolayi ona gunenemedigimi soyledim. O da soyle bir cumle kurdu "bana guven birine asik olursam ve onla iliski kurmaya karar verirsem bunu sana soylerim ve senden ayrilirim yani seni aldatmam". Sok etti bu cumle beni ben sana nasil guvencem senin birine asik olma ihtimalin varsa dedim. O da asik olmak insancil bir duygu, olursa bunu saklamam soylerim sana dedi ve bunu bana soyledigi icin bunun cok durust bir eylem oldugundan bahsetti. Ben bunu cok sacma buldum o da bana hakaret etti ben masal dunyasinda yasiyormusum. Onun soyledigi hicbir seyi anlamiyormusum. Cok uzuldum cok agladim lutfen hemen bitirin yazmayin. (Kolay degil) Kendimi nasil daha iyi hissedebilirim ne dusunebilirim ona karsi nasil bir tavir alabilirim kendimi buna nasil hazirlayabilirim?......