Kali Linux yukledşm aynı PC icinde Pardus ve Windows 7'de var Kali Linux'u ilk kurduğum zaman yuklenen Kali Linux işletim sistemi sonra da arıza cıkartıyor. Kali Linux acıldıktan sonra guncelleme yapıyorum. Windows 7 ve Pardus işletim sistemi bir daha gorunmuyor. Kali Linux'a guncelleme yapmasam herhangi bir paket kurulumunda hemen sudo apt-upgrade yapılması gerekiyor. 2 gundur calışıyorum ama sonuc elde edemedim. Kali Linux'u guncellediğim zaman hemen Windows 7 ve Pardus kayboluyor. Forumlardan yaptığım araştırmalarda Mount disk ile ilgili bir komut var onu denedim Windows'un bağlı olduğu surucu sda3 ile ilgili komut yazınca hemen hata cıkıyor. OS prober denedim onda da hata veriyor. Acıkcası bir turlu laptopun icindeki Windows 7 ve Pardus'u gosteremedim. Kali Linux'u tekrardan kurunca GRUB on yukleyici bunları goruyor. Kali linuxa sonradan guncelleme yapınca gormuyor. Bu arada PC eski bir PC ASUS 1215n o yuzden UEFI BIOS yok. Acaba Kali Linux'u silmeden sadece GRUB on yukleyici kurabilir miyim?