7 yaşında bir cocuğum var, cok laf dinlemeyen bir cocuk ve oğretmeninden surekli şikayet geliyor her defasında konuşarak anlatmaya calışıyorum bağırdığımda olmadı mı oldu ama asla dovmedim şiddet asla olmadı
Ama bazen o kadar cok yoruyor ve uzuyor ki kendimi cok kotu hissediyorum nasıl davranacağımı şaşırdım ceza da veriyorum mesela en sevdiği eşyayı almak gibi ama olmuyor yine de devam ediyor
Geleyim asıl konuya, eşim cocuğuma cok bağırıyor
Mesela evde oyun oynarken kızım hile yapmaya kalkmış eşim 4 kere soylemiş ama kızım devam etmiş sonra eşim bağırdı ama cok fazla ben de eşime kızdım bağırma diye ya hilelik mi yapıyor yaptığının yanlış olduğunu soylersin ve oyunu alırsın oynamazın, yemek ki yemiyor yemeği onunden alırsın yani cozumu olan birşey icin bağırma ama yaramazlık yapar kızarsın tabi ki bağırırsın ben de bağırıyorum cunku
Akşam eşimle cok fena tartıştım zaten sinirlerim başka şeye bozuktu patladım cok fena, kızım da korktu
Eşimin ailesi de eşimin kızıma cok bağırdığını soyluyorlar ama eşim hala ben o kadar bağırıyorum VS diyor kac kere de konuştuk yani tamam bağırmıcam diyor ama ne zaman onlar odada baş başa kalsa eşimin sesini duyuyorum
Tamam benim kızımda cok uslu bir kız değil ama bağır bağır nereye kadar başka şekilde yapılmalı diye duşunuyorum
Cocuğu olanlar bunu nasıl başarıyor
Eşimin cocuğuma bağırması
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Eşimin cocuğuma bağırması