Merhaba kızlar icimi rahatca dokebilceğim hic kimsem yok. Pek sır vermeyi de sevmem. En mantıklı burası geldi. Biraz uzun ama okuyup bana tecrubelerinizi, deneyimlerinizi anlatıp bir cozum yolu gosterirseniz cok sevinirim her yoruma acığım ama lutfen karşınızdakinin zor durumda olduğunu bilerek yazın.
Oncelikle konuyu ozetlersem; ne yemekte ne yatakta diyeyim...
Eşimle evleneli tam 11 ay oldu 1 yıl diyelim.
1 yıl icinde cinselliğimiz 2 kez balayında oldu oda ne cinsellik ama ağlaya sızlaya başta pozisyon yanlış dedik ben kendimi cok kasıyorum dedim duzeltmeye calıştık eşim fazlasıyla sabırlı anlayışlı bir insan. Belli bir sure ben doğum kontrol hapı kullandım ama sonra bıraktım yani boşu boşuna diyebilirz. şuan eşim beraber olmayı cok istiyor ama ben hamile kalmaktan korkuyorum eşim daha once doğru duzgun cinsellik yaşamadığımız icin ten tene değsimn istiyor korunmak istemiyor ben bilerek hamile bırakcak değilim seni yani boşalırken cekilcem diyo ama hem korkudan hem acıdan yapamıyorum bir sure sonra oda kesti elini ayağını bu işten.
Mutfağa gelirsek kendimi bildim bileli beceriksizdim. Eşimin en sevdiği pilavdır pilav yap baska birşey istemem her gun yemek aramakla uğraşmazsın der ama tam 1 yıldır herkesten dinleyp denememe rağmen pilavım hep lapa desen lapa değil boyle icinde yoğurt varmışcasına beyaz bi yapış yağış sıvıyla cıkıyor ve soğuduktan sonra bildiğin kalıp olarak butun cıkıyor yani tane tane değil. bazen diyorum nişaştasını tam cıkaramıyorum ama bakıyorum etrafımdakiler biraz dibinde kalan suyuyla bile mis gibi pilav yapıyorlar. Şuan malum ramazan eşim oruclu ve ben her akşam diken ustundeyim.
Eşin en son bugun cok kızdı ne karnımız doyuyor doğru duzgun bir yemek pişiyor ne de yatağa giriyoruz artık cok sıkılmaya başladım dedi. ve ben şahidim ilkte cok anlayışlıydı belki 2 3 ay hep aynı şeyleri yedi gık demeden beni zorlmadı ilişki icin.
Şuan boşluktayım ne yapmalıyım neleri nasıl duzeltebilirim lutfen yardımcı olu bu konuları kimseye acamıyorum ben elim kolum bağlı.
Evlilik bitiyor mu?
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Evlilik bitiyor mu?