1 yıllık ilişkimde en son instagramda sevdiigim adamin hala eski sevgilisinin kiz kardeslerini takip ettiğini gordum.Faceden sildirmiştim oysaki oradan devam ediyormuş takipleşmeye.Acıklaması aynen şu sekildeydi ben ınstagrama bakmıyorum bile farkinda değilim canim hemen cıkarıyorum diyip cıkardı...Sonra farklı hesaplar acılıp beyimize bir takım geyik muhabbeti yapmak isteyen kim olduğu soru işareti olan birileri yazdı bir kac defa ( eski sevgilisi olduğundan adım gibi eminim)Daha oncede faceeden yazmıstı kendi kimliğiyle... butun bunların uzerine dedimki ya instagram face yada ben diyecek kadar cocuklastım maalesef cunku ciddi anlamda rahatsızım bu durumlardan ve kıskanc birisiyim.Sonuc ınstagramı kapatmayı kabul etti ki gun icinde beceremedi silmeyi ama faceden vazgecmedi bende sosyal medya hesaplarıyla mutluluk dileyip bitirdim...Siz olsanız ne yapardıniz bu kadarmı onemli bu hesaplar bir hesaptan vazgecemeyen benim icin hic bir şey yapamaz cok kırgınım ve uzgun kızlar yaşlar 30 lu yaşlarda bu arada kucukte değiliz...