Herkese merhaba daha once bircok konu acmıştım eski ilişkimle ilgili uzun sure flort donemim oldu ve ciddiyete binecekken bozuldu ama bu surecte hakaret, kufur bolca vardı. Bugun ınstagramda resmini gordum de icimin acıdığını hissettim. Neden bu hale geldiğini sorgulamaya başladım hatta mesaj atmayı bile duşundum ama sonra kendime olan saygımdan ki bunu cok gec farkettim kendimi frenledim. Yani fotoğrafta oyle gulmuş ki onca kotu şeyi o yapmamış gibi aklım bana oyun oynuyor sanırım affetmek icin yollar arıyor. Zaten bazı endişelerim var gelecekteki yaşantım icin daha kotusuyle beraber olursam diye bu yuzden psikolojik destek almayı duşunuyorum. Bir coğunuz belki de benden cokca buyuksunuz yani demem o ki bu gunler de gecer mi yani ben unutur muyum ? Cok yoruldum, cok yıprandım etrafa gulumsemekten, hic bir şey yokmuş gibi davranmaktan canım o kadar yanıyor ki. 4.5 senelik bir ilişkiydi ve biteli bir aya yaklaştı ben bitirdim bu arada artık bir şeylerin duzeleceğine inanmıyordum. Ben artık yarınımın mutlu olacağından bile endişe eder oldum cok mutsuzum.