Merhaba,
Bununla ilgili bir iki daha konu actim ama problemi bir turlu asamiyorum.

Ben asiri tembel bir insanim herseyi ertelerim ama herseyi. Iki tane cocugum var onlarin ihtiyaclarini zar zor goruyorum. Sabah yataktan kalkamadigim icin cocugumu okula goturmemisligim var. Evi genel olarak b.k goturuyor ama ben ustunden sadece en onemli seyleri yaparim. Kirli camasirlar artik dag gibi olur oyle yikarim, yikadiktan sonrada gunlerce sepette kaldirilmayi bekler... kisilel bakimi biraz duzeltmis olsamda yok yani halen istedigim gibi degil. Kac haftadir sacimi boyayacam ama yok. Kitap okumak istiyorum iki gun okuyorum kitabi yarida birakiyorum... ama bunun yani sira ben cok rahatsizim bu durumumdan yani oyle sevdigim icin degil yapmiyorum ama butun gun kafamin icinde kendimi elestiriyorum. Sen hic bir halta yaramazsin, nasil bir insansin, ben niye boyleyim bunlar butun gun kafamda dolasan seyler. Aksam yatmadan once kendime ertesi gun icin hedef koyuyorum, mesela sabah ac karnina sigara icmiyecem diye ama yok kalkar kalkmaz elime sigarayi aliyorum. Yada yarin orkidelerin bakimini yapacam diyorum ertesi gun yine yapmiyorum yine yapmiyorum. Saglik sorunlarimdan dolayi beslenmemi degistirmem lazim yok yapmiyorum. Birak kendime olan saygimi artik etrafimdaki insanlar bana saygi duymuyor okadar iradesiz ve tembelim.

Uzun oldu biliyorum kusura bakmayin ama beni kendime getirin nolur. Hayat boyle gecmez ya. Bu ara doktora gittim bazi eksiklerim var ama uzun zamandir takviye aliyorum zaten.