Gercekten dayanamıyorum, nefes alamıyorum
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Gercekten dayanamıyorum, nefes alamıyorum
-
03-10-2022, 01:07:54
Merhaba herkese, şu an bunları ağlaya ağlaya yazıyorum
Cunku yoruldum, cunku bittim, cunku tukendim kv ilgili kacıncı konu ama ben artık yoruldum
Kayınvalidem 1.5 ay once hasta olduğunu soylemiştim, neredeyse kaybediyorduk ama şimdi iyi.
Bugun bize geldi kızımı sevmeye sevdi, oynadı kızımla buraya kadar sorun yok ama emrivakiler sıkıştırmalar yine aynı
Apartmanda asansore binecekken yazın yazlığa gelin dedi ben de oyle bir tatilimiz olsa ailemin yanına gideceğimi soyledim ailemi senede 2-3 kere gorebiliyorum.
Yazlıkta cok guzel ben olsam duşunurdum dedi ben de valla saray olsa bile cidden tatilim olursa aileme gitmeyi duşunuyorum ozluyorum dedim. Sesini ciddileştirdi kaşlarını cattı emir verici şekilde "boyle yapıp beni uzme"
Dedim uzulecek bir şey yok ailemi goremiyorum, ayrıca emrivakiler hoşuma gitmiyor dedim.
Ben ne yaptım hep iyiliğinizi duşundum benden iyisi olamaz vs ben de dedim ben de zamanında cok iyilik duşunmuştum ama karşılıksız kaldı dedim.
Naptım ki sana bir şey yapmadım ben cok iyi insanım, benden zarar gelmez dedi. "hicbir şey yapmadın ya sadece bana oğlumu benden, ailemden uzaklaştırıyorsun dedin, bu ailede herkes samimi, icten bir sen samimiyetsiz dedin bu kadar "dedim. Ben oyle bir şey demedim dedi tamam neyse kapandı gitti eski konular diyorum. Duruyor duruyor "onları o zaman soylemiş olabilirim, o an bir şeye sinirim bozulmuştur bir şey olmuştur ben unutmuşum bak sen de unut gecmiş bitmiş unutacaksın oyle akılda tutmaya değmez" diyor.
Neden unutayım ki niye unutmalıyım dedim.
Ben olursem de unutma dedi (hastalığını one surdu). Dedim kimin kimden once oleceğini Allah bilir.
Hasta olursam bana bakmak zorunda kalmazsın merak etme diyor. Dedim hasta olduğunda evde kızım rahat verecek olsa bizim evde gel kal diyecektik ama kızım rahat bırakmaz diye bizim eve alamadık biliyorsun dedim.
Sen aileni her gun goruyorsun dedi (Goruntulu konuşmayı kastediyor, bu arada kendi de kızımla yaklaşık her gun kamerayla goruşuyor)
Evet dedim kamerayla goruşmek yetiyor zaten. Bak şimdi uzgun ayrılacağım buradan diyor.
Yoruldum gercekten icimde "Chek bunları dedin de Allah korusun kadına bir şey olursa" diye dolanıyor vicdan yapıyorum, ama demezsem de emir ustune emir. Neden boylesin, aman unut git, habire istediğini yaptırmak icin zorlama ben yoruldum artık. Bilmem belki de yanlış yapıyorum ama şu aralar eşimle de limoniyiz bir de ustune bunları duyunca dayanamıyorum.